Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

59 900 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320374 Csongrád megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 75 m2 Szobák 3
Szeged, Móravárosrészén, Eladó 12 lakásos társasház 3. emeletén (70nm-es bruttó) nettó 55nm es, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 klíma, tégla lakás, Keleti fekvéssel.

 

A társasház kitűnő esztétikai és műszaki állapotban van, amelyre nyugodtan mondhatjuk, hogy minden igényt kielégít. A társasház 2003-ben épült, csendes nyugodt környezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában. 

A lakás amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, külön álló illemhellyel, fürdőszobával, közlekedővel, 2 klímával, közös tárolóval rendelkezik. Az Amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, illemhely, közlekedő, járólappal és csempével lett burkolva, szobákat laminált padlólap borítja. A fürdőszobában kád van. Illemhely külön helyiségben. A konyha teljes mértékben gépiesített. Ingatlanban fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Homlokzati nyílászárok Fából, 2 rétegű, hőszigetelt üveggel lettek beépítve, amihez fényvédő, és hővédő is tartozik. A klíma a nappaliban és a hálószobában. A lakásban dekorvilágítás, beépített szekrények is vannak, ami vételárban benne vannak. Az ingatlan napfényes, világos, kitűnő elosztású. A társasházban közös tároló helyiségek is találhatóak, zárt udvar.  Külön térítés ellenében Garázs (18 nm-es )is vásárolható ( 8 M Ft) és további garázs is  bérelhető a lakáshoz!!!!!

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

Az ingatlan 2003-ben épült téglából, mely 10 cm-es szigetelést kapott, födém monolit Vasbetonból van.

Az ingatlanban cirkó fűtés van, radiátoros hőleadással. A lakást 2020. - ban fejújították. A közös költség10.400 Ft/ Hónap, amely tartalmazza majd az általános költségeket, szemét díjat, takarítást, felújítási alapot, biztosítást Gáz díja 5.500 Ft / hónap, Villany 6.000 Ft / hónap. A vízfogyasztás pontos elszámolásáról saját vízóra gondoskodik. Lépcsőház tiszta, szép és rendezett.

 

Környék

Szeged, Móraváros részén található a társasház csendes, nyugodt helyen. Minden a közelben óvoda, iskolák, orvos, gyógyszertár, játszótér. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek Napfény Park, Lidl, Aldi, Árkád.

 

Közlekedés

Kiváló közlekedés és megállóhelyek a közelben.

Villamos: 4- es

Busz: 76Y

 

Ajánljuk

Ajánlom fiatal pároknak, családoknak, befektetőnek is egyaránt.

Gyors birtokba adás.

Ingatlan adatai

Irányár:59 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6725
Emelet:3. emelet
Alapterület:75 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:3
Felújítás éve:foly
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2003
Felújítás éve:foly
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Korom Tibor
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

36 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

58 m2 2
39 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

60 m2 1+1
111 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

148 m2 4
További hasonló hirdetések