Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

69 900 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320373 Csongrád megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 78 m2 Szobák 3
Kivételes ingatlan, csakis a mi kínálatunkban.


Szegeden, Felsőváros részén, Római körúthoz közel, csendes utcában eladásra kínálunk egy 78 nm-es, 2. emeleti, 3 szobás, kiváló állapotú ingatlant, praktikusan kialakított alaprajzzal, terasszal, kivételesen igényes és biztonságos, 2004-ben épült, udvari beállóval, rendezett, megtakarításokkal rendelkező, kamerával őrzött társasházban.


Az ingatlan igazi előnye a jó elhelyezkedésen kívül, a kevés lakásszámú, igényes lakóközösség és a társasházi, többnyire értelmiségi közeg, a kétlépéses beengedő rendszer, dupla kapualj, saját udvar-kertésszel és a funkcionálisan jól elhelyezkedő belső terek.


A közel 6 nm-es előszobába lépve, a szemünk elé tárul, szinte az otthon egész esszenciája. Itt minden igazi fából van, az ajtók az előszobai fakorlát és berakások, beépített bútorok. Ha balról - keletről pásztázzuk végig a lakást. Először az étkező a nappalival (~30nm), konyhával és a terasszal látható. Jobbra, a nyugati irányban a két teljes értékű (12.14nm) hálószoba, fürdőszoba található. Az előtérből kamra, mellékhelyiség, fürdőszoba.

 


Finanszírozás

CSOK PLUSZ programmal, továbbá készpénzzel és hitellel is megvásárolható ingatlan. A legjobb tudásunk és szakértelmünkkel várjuk új és meglévő Ügyfeleinket díjmentes tanácsadással és hitelügyintézéssel.

Műszaki
A nyeregtetővel rendelkező társasházat 2004-ben adták át, többnyire az eredeti lakók lakják, azóta is.

Orvos, ügyvéd, egykori rendőrszázados és más magasan kvalifikált lakók a bizonyítéka annak, hogy az épület megőrizte szinte teljes egészében az eredeti állapotát kívül és belül egyaránt.


A közösköltség 14.000Ft, amely tartalmazza a világítást, takarítást, felújítási alapot, szemétszállítást, biztosítást és az egyik kedvencemet, az udvarost. Az udvaros heti 3x jön a házba, kukákat üríteni, felsöpörni, akinek igénye van – a leveleket felvinni, kertet és az udvart ápolni. A lakásban bélelt kéménnyel rendelkező, önálló kazán van, amely készíti a melegvizet, ezzel együtt a radiátorokon keresztül a meleget. (megj.: a kazán az eredeti Vaillant, de kiváló állapotban van. Opcionálisan megegyezés kérdése, hogy a jelenlegi lakó építsen-e be új kazánt a megtakarításából vagy ne). A lakásban 1 db vízóra van és két darab klíma (külső és belső egységgel).

A klíma inkább csak kiegészítő műszaki tartalom, az árnyékos és kedvező beépítésű környezet miatt, nem igazán van rá szükség.


Környék

Az utca a Római körútra párhuzamos, csendes, keskenyebb szélességű, néhol egyirányú, több parkolási lehetőséget kínál a ház előtt is. A Felső Tisza-Partot köti össze a József Attila sugárúttal. A szűk környezet 4-5 szintes társasházakból áll. A Debreczeni utcáig bezárólag, SPAR, Általános Iskola, Pékség, Fitness Studio, Masszázsszalon, Kerékpárbolt, Játszóterek, Mini Market, Presszó áll a rendelkezésünkre. Néhány utcával távolabb, gyalogosan is könnyedén megközelíthetőleg található ATM, Bank, Gyógyszertár, Orvosi Rendelő is.

Közlekedés

Amennyiben tömegközlekedéssel kíván utazni, úgy a 10-es számú trolibusszal a Víztorony tértől – egészen az Aradi térig tud menni. Továbbá 73, 73Y, 74, 74Y buszokkal az Alsóvárostól, Petőfi Telepen át, akár Tápéig. A 84, 84A buszokkal Újszeged irányába. A közelben megáll a 20, 20A, 21 és az Auchan járat is.


Ajánljuk

Kiválóan alkalmas 1 vagy két gyerekes családok számára, akár CSOK Plusz programmal is. Ezen kívül ajánlom egyedülálló idősebbeknek, ahol szívesen tud fogadni egy-két vendéget néhány napra, továbbá házaspároknak is.

Ingatlan adatai

Irányár:69 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6723
Emelet:2. emelet
Alapterület:78 m2
Szobák száma:3
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2004
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szurdoki Kitti
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

36 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

58 m2 2
39 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

60 m2 1+1
111 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

148 m2 4
További hasonló hirdetések