Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

49 990 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320367 Sík Sándor Csongrád megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 74 m2 Szobák 2+1
Szeged, Rókus Városrészén Franciahögy lakóparkban eladó egy 22 lakásos társasház 2. emeletén bruttó 72 nm-es, amerikai konyhás nappali,2 szobás, felújított, szép állapotú, tégla lakás, déli fekvéssel.

 

A társasház jó esztétikai és műszaki állapotban van, amelyre nyugodtan mondhatjuk, hogy minden igényt kielégít. A társasház 2004-ben épült, kellemes zöld övezetben csendes, nyugodt környezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában.  A lakás amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdőszoba, külön álló illemhellyel, közlekedővel, klímával, közös tárolóval, közös udvarral rendelkezik. Az Amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, illemhely, közlekedő, járólappal és csempével lett burkolva, szobákat laminált padlólap borítja.

A fürdőszoba fejújított ahol kád van. Illemhely külön, tágas helyiségben. A konyha teljes mértékben gépiesített. Ingatlanban fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Homlokzati nyílászárok fából VELUX, 2 rétegű, hőszigetelt üveggel lettek beépítve, amihez sötétítő és szúnyogháló is tartozik.  A lakás hűtéséről klíma gondoskodik a nappaliban.  Az ingatlan napfényes, világos, kitűnő elosztású. A lakás biztonságáról riasztó, hevederzár gondoskodik. A társasházban közös tároló helyiségek is találhatóak, továbbá közös füves tujás, zárt udvar, kis játszó térrel. Az ingatlan folyamatosan karba volt tartva.  

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

A közös költség 9.000. Ft/hó, amely tartalmazza az általános költségeket, szemét díjat, takarítást, felújítási alapot, biztosítást, kertgondozást, Fűtés díja: 8.500. Ft/hó / év (átlagban). A vízfogyasztás pontos elszámolásáról saját vízóra gondoskodik. A lakást 2022.ben felújították a fürdőszoba és illemhely teljesen felújításra került, hideg meleg burkolat, konyhabútor is új. Lépcsőház tiszta, szép és rendezett.

 

Környék

Szeged, Rókus város részén található a társasház csendes, nyugodt helyen. Minden a közelben óvoda, iskolák, orvos, gyógyszertár, játszótér. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a Tescoban, Plázában Árkádban.

 

Közlekedés

Kiváló közlekedés és megállóhelyek a közelben.

 

Busz: 21-es, (Rózsa utca felöl).

Troli: 5-ös,6-os,7-es,8-as.

 

Ajánljuk

Ajánlom fiatal pároknak, családoknak, befektetőnek is egyaránt.

Ingatlan adatai

Irányár:49 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6724
Cím:Sík Sándor
Emelet:2. emelet
Alapterület:74 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:udvari
Szintek száma:3
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2004
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Korom Tibor
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

36 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

58 m2 2
39 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

60 m2 1+1
111 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

148 m2 4
További hasonló hirdetések