Családi ház eladó - XVIII.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XVIII.kerület - Budapest

49 900 000 Ft

XVIII.kerület

HSZ: 3320359 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 70 m2 Szobák 2
Csendes, kertvárosi környezetben kínálunk eladásra, egy 70 nm-es családi házat!

 

 

Finanszírozás
Az ingatlan per és tehermentes, készpénzzel, valamint banki finanszírozással is megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Műszaki
Az Ingatlan 1975-ben épült! Pár éve teljesen felújították a villany és vízvezetékeket, illetve egy ablak kivételével új fa nyílászárók kerültek beépítésre.

A házba egy fedett 8 nm-es teraszról érkezünk meg az előszobába. Szemben található a fürdőszoba, mely egyben van a mosdóval. Jobbra fordulva jutunk el az étkezőbe, mely egybe lett nyitva a tágas nappalival, és onnan nyílik a hálószoba, ahol egy gardrób is található. Az előszobából balra fordulva jutunk el a konyhába, és onnan nyílik egy kis kamra is. Minden helyiség ablakos. A szobák laminált parkettával, a konyha linóleummal a többi helyiség járólappal burkolt.
A hálószoba ablaka nem lett kicserélve, mert a tulajdonos nagyobb átalakításon gondolkodott, a hálószobát alakította volna konyhává, és a fedett teraszt szerette volna beépíteni, és a jelenlegi konyhából pedig hálószobát alakított volna ki, ezért nem lett kicserélve a bejárati ajtó sem. A tetőtérben lehetőség van beépítésre.
Az ingatlan külsőleg nincs leszigetelve.

Fűtése gáz-cirkó: 12-13.000.- Ft/hó az átalány, saját víz és villanyórával rendelkezik.

Környék
Csendes, nyugodt, családias hangulat jellemzi a környéket elhelyezkedésnek köszönhetően. Zöld parkokkal, játszóterekkel gazdagított, gyakorlatilag minden elérhető a környéken, amire csak egy család életében szükség lehet. Bankok, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, főbb intézmények, üzletek, a közelben található több kisebb bevásárló központ, Köki, Sárkány center, nagyobb hipermarketek, és számos egyéb üzlet megtalálható, ami gépkocsival 10 percen belül elérhető.

Közlekedés
Az ingatlantól pár saroknyira több buszjárat megállóhelye is elérhető, melyekkel több irányban is közlekedhetünk, akár a Határ út és igy az M3-as metróvonal, akár Ferihegy vasútállomás is könnyedén elérhető.

Ajánljuk
Az ingatlant azok számára ajánljuk, akik egy nyugalmat árasztó, kertvárosias környéken, zöld környezetben, de mégis mindenhez elérhető távolságban képzelik el a jövőt. Elérhető tömegközlekedés, és infrastruktúra miatt is kimondottan ideális választás, élhető környezet, aszfaltozott utcák rendezett körülmények várják az ideköltözőket!

Ingatlan adatai

Irányár:49 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XVIII.kerület
Irányítószám:1183
Alapterület:70 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1975
Állapot kívül:felújítandó
Szerkezet:tégla
Telek terület:250 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Darula Izabella
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

77 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

160 m2 4+1
62 000 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

52 m2 2
159 000 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

143 m2 5
További hasonló hirdetések