Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

17 900 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320357 Csongrád megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 43 m2 Szobák 1
Kivételes ingatlan Szegeden.

Szegedi Vadasparhoz közel, eladásra kínálunk egy 43 nm-es (tulajdoni lapon: 38nm), fás és növényekkel tűzdelt környezetben található, tágas, kertre  néző, napfényes, nyugati tájolású, téglaépítésű garzonlakást. Az ingatlan egy kis lakásszámú, elektromos kapuval védett, rendezett társasházban található. Tartozik hozzá egy udvari fedett autóbeálló, tároló és kertrész, amely kiválóan alkalmas különböző növények beültetésére, gondozására távolabb a város zajától.

 


Finanszírozás
Készpénzzel és hitellel is megvásárolható ingatlan. A legjobb tudásunk és szakértelmünkkel várjuk új és meglévő Ügyfeleinket díjmentes tanácsadással és hitelügyintézéssel.

Műszaki
Az ingatlan egy 1980-as években épült „L” alakú, nyeregtetős családi ház jellegű, földszintes társasházban található, egy négyzetes alakú szellős telken, amely a Bajai úton található. Előnye, hogy az itt lakók éves szinten nagyobb összegű bevételben részesülnek a reklámfelületként kialakított és kiadott hirdetőtábláknak köszönhetően.

 

Az ingatlanba lépve könnyen szekrényezhető, 3.52nm-es előszoba található, majd egy tágasabb 13.09nm-es étkező és konyha egyben egy praktikusan kialakított pulttal. A konyhából nyílik a közel 2nm-es kamra és a közlekedő részéből a 4.5nm-esfürdőszoba és a közel 20nm-es (azaz a lakás felét kitevő) szobából. A vizes helyiségek járólappal ellátottak, a szoba parkettás, a konyha impregnált laminált padló formájú és színezetű kőlap. A belmagasság 3 méter. Az ingatlan szomszédjai 10-15 cm-es hőszigetelést kaptak.

Közösköltség nincs. Az ingatlan fenntartási költsége minimális. A fűtés 10.000 Ft, télen. Villany és vízhasználat a lakás méretéből (is) fakadóan igen alacsony.


Környék
Spar, Aldi, Lidl, Tescó néhány buszmegállóra. Orvos és gyógyszertár szintén 2-3 villamosmegálló. Közelben a Keramit és a Városgazda tó is, Vadaspark, erdő.

Közlekedés
12, 36, 64-es buszok. 3 és 3F villamosok.

Ajánljuk
Befektetésnek (rövid, hosszútávú bérbeadás), fiatal párnak, egyetemre érkező gyermekeknek is jó szívvel ajánlom.

Ingatlan adatai

Irányár:17 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6728
Emelet:Földszint
Alapterület:43 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1980
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szurdoki Kitti
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

36 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

58 m2 2
39 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

60 m2 1+1
111 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

148 m2 4
További hasonló hirdetések