Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

66 900 000 Ft

I.kerület

HSZ: 3320320 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 65 m2 Szobák 2+1
Polgári lakás, exkluzív környezetben.

Az I. kerületben, Batthyány utcában, 4 szintes, liftes társasházban kínálunk eladásra egy magasföldszinten elhelyezkedő,jelenleg  2 szobás,(de könnyedén kialakítható 2+ 1 félszobássá), 65 m2-es téglaépítésű, udvari nézetű, francia erkélyes,házközponti fűtésű, kádas fürdőszobával kialakított, ablakos étkezésre is alkalmas konyhás, külön kamrával és mellékhelyiséggel ellátott, adottságait tekintve, tágas, jól élhető terekkel kialakított, átalakítási lehetőségekkel teli, jelenlegi állapotát tekintve jó állapotú ingatlant.

A téglaépítésű, múltszázadfordulós, különleges hangulatú zárt lépcsőházas épület. A patinás ház folyamatosan karbantartott. Megbízható, kulturált lakóközössége barátságos és összetartó.
A lépcsőházból közelíthetjük meg az ingatlant a lakásba érkezve az előszoba fogad bennünket, amely méretét tekintve tágas, innen és a közlekedő részről érhetők el a helyiségek.
Jelenlegi kialakításában a nappali és a hall rész egybe nyílóak, rendelkezésünkre áll egy félszoba és egy ablakos konyha, amely az átalakítás során alkalmas lehet, még egy szobának a szobák mindegyike csendes udvar felé tekint, így nem kell tartanunk az utcai zajoktól.

A mai kor elvárásainak megfelelően adott a lehetőség a korszerűsítésre az átalakításra, kialakítható saját igény szerint, hiszen a mérete megfelelő, de akár egy tisztesági festéssel is lakható az ingatlan.
A szobák eredeti tölgy parkettával burkoltak a hideg helyiségek járólappal lettek burkolva a nyílászárók tekintetében műanyag dupla üveggel rendelkeznek.

 


Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható, melyben szakemberünk díjmentesen tud segíteni. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen és készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Műszaki
A villany és vízvezetékek működőképesek, normálállapotúak a nyílászárók és a burkolatok is jó állapotnak örvendenek, igény szerint, akár egy tisztasági festéssel is költözhető.
Közös költség: 30.000 forint, mely a szokásos díjakon kívül a fűtést és a korlátlan víz használatot is tartalmazza.

Parkolás
A környéken az ott lakók számára az utcai parkolás ingyenes, illetve lehetőség van a szomszédos bevásárlóközpontban is parkolóhely bérlésére.

Környék és közlekedés
Presztízs lokáció. A környék infrastruktúrája kiváló. Számtalan buszjárat, villamos közlekedik a közeli utcákban, illetve a metró is két perc séta távolságra található. Innen bárhová el lehet jutni rövid időn belül. A közelben található a Mammut bevásárlóközpont, a Városmajori, illetve a Fény utcai piac, további élelmiszerboltok, gyógyszertár, számos szolgáltatás, fodrász, kozmetika, magán egészségközpontok. A környék számos kulturális programot kínál minden korosztálynak (Millenáris, Nemzeti Táncszínház, Városmajori Szabadtéri Színpad,

Budai vár, illetve különböző galériák). A Budai várnegyed romantikus utcáival csábít kellemes sétára.

Futók, sportolók a közeli Vérmezőn tágíthatják tüdejüket, de a Marczibányi téri művelődés és sportközpont is néhány perc alatt elérhető. Számos minőségi étterem és bár várja a kedves vendégeket.

Ajánljuk
Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a nagyvárosi hangulat, ugyanakkor mindezt egy igényesen felújított, polgári környezetben képzelik el. Kényelmes lakás lehet egyedülállóknak, pároknak, illetve az idősebb korosztály számára is. Mind kiadásra, mind saját lakásnak tökéletes választás.

Ingatlan adatai

Irányár:66 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:I.kerület
Irányítószám:1011
Emelet:Földszint
Alapterület:65 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:házközpontú
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:udvari
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Paczok Renáta
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

88 400 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

64 m2 2
87 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

67 m2 2
69 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

62 m2 2
További hasonló hirdetések