Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

Tégla lakás eladó - Szeged - Csongrád megye

69 000 000 Ft

Szeged

HSZ: 3319807 Csongrád megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 67 m2 Szobák 4
Legyen Öné ez a rendkívül esztétikus, modern stílus jegyeket viselő napfényes lakás.


Műszaki 
Az ingatlan 2017-ben épült, 16 lakásos társasházban található, mely egy 3 emeletes épület első emeletén helyezkedik el, és lifttel ellátott. A lakás remek elosztású, 67 négyzetméteres, 3 hálószobás és egy nappalis, 2 fürdőszobával rendelkezik. Az egyik szobából kijárás van az erkélyre, a nappaliból pedig teraszra. A fűtést hőszivattyús padlófűtés biztosítja, továbbá klímával is felszerelt. A közös használatú udvaron kerékpár tárolási lehetőség biztosított. A kiváló esztétikai és műszaki állapotának köszönhetően új tulajdonosa mindenféle ráfordítás nélkül veheti birtokba.

 

Finanszírozás
Használja ki a CSOK+ adta lehetőségeket! Készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Környék
 Az ingatlan Szegeden a Lengyel utcában található, közel a belvároshoz. Kiváló infrastruktúrával rendelkező környék, ahol könnyen megtalálhatóak azok az intézmények és szolgáltatások, melyekre szüksége lehet a mindennapok során.

 

Közlekedés
Központi elhelyezkedésének köszönhetően számos tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésünke, Többek között például az 5-ös trolibusz, továbbá a 60-as, 60Y-os, 72-es, 74-es, 74Y-os és a 77-es jelzésű autóbusz.

 

Ajánlás
 Ideális választás lehet családoknak, fiatal pároknak vagy akár egyetemistáknak is, akik értékelik a kényelmes otthoni körülményeket és a jó közlekedési lehetőségeket. Kiváló választás lehet azoknak is, akik szeretnének egy új építésű, modern és praktikus lakásban élni a város központjában, vagy akár egy exkluzív irodát keresnek vállalkozásuk számára.

Ingatlan adatai

Irányár:69 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6721
Emelet:1. emelet
Alapterület:67 m2
Szobák száma:4
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:utcán, fizetős
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2017
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Koszó Szabina
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

36 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

58 m2 2
39 490 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

60 m2 1+1
111 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Szeged

148 m2 4
További hasonló hirdetések