Családi ház eladó - Szarvas - Békés megye

Családi ház eladó - Szarvas - Békés megye

11 000 000 Ft

Szarvas

HSZ: 3314102 Szent László u. Békés megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 140 m2 Szobák 3
Szarvason felújítás alatt lévő 3 szobás családi ház eladó!

 

Szarvas város csendes részén eladásra kínálunk egy nagy méretű nyeregtetős parasztházat! Kihívásokkal és lehetőségekkel teli otthon várja új tulajdonosát! Ideális választás azoknak, akik saját elképzeléseik szerint formálnák otthonukat! A részben felújított ház tégla alapra, 60 cm-es vályogból épült, cserép héjalással.

 

Az utólag beépített folyosó falazata téglából került kialakításra. Az újragondolt 108 nm hasznos alapterületű parasztházban 3 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba, wc, folyosó, és kazánház kapott helyet. Két szoba aljzata laminált parkettás, falazata gipszkartonnal kiegyenesített, a nagyobb szoba festett. A fotókon jól látható egyes helységek készenléti állapota.

Az üveges folyosó, és a wc hidegburkolatot kapott, a bejárati ajtó hőszigetelt. Az ingatlan összkomfortos, fűtése vegyes tüzelésű kazán, illetve a szobában kandalló biztosítja a meleget. Az udvarban ásott kút található. Az ingatlan 1041 nm-es szabályos alakú, rendezett, körbekerített telken helyezkedik el. A gépkocsi bejárót egy lengőkapu biztosítja.

 

A remekül megközelíthető helyen, a 44-es főút mentén a megyehatártól néhány km-re fekvő Szarvas a Kárpát medence mértani közepe. Gyalog-, és kerékpártúrázók kedvelt úti célja. a 17 ezer lakosú városban minden megtalálható, ami csak turisztikai vonzerőt jelenthet egy dél-alföldi településen. Vízpart, gyönyörű természeti környezet, kultúra, szórakozás, történelem, impozáns épületek és persze remekvendéglátás. 

Bővebb információért kérem hívjon! 

 

Az ingatlanról, a hirdetésekben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készítettük, irodánk azokért felelősséget nem vállal.

Ingatlan adatai

Irányár:11 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Békés megye
Helység:Szarvas
Irányítószám:5540
Cím:Szent László u.
Alapterület:140 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:építés alatt
Parkolás:beállóhely
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:1950
Állapot kívül:felújítandó
Szerkezet:vályog
Telek terület:1 041 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Turna Éva Katalin
Körös Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 000 000 Ft

Eladó családi ház

Szarvas

120 m2 2
22 600 000 Ft

Eladó családi ház

Szarvas

150 m2 5
24 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szarvas

120 m2 3
További hasonló hirdetések