Családi ház eladó - Bakonyszentlászló - Veszprém megye

Családi ház eladó - Bakonyszentlászló - Veszprém megye

110 000 000 Ft

Bakonyszentlászló

HSZ: 3313860 Veszprém megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 220 m2 Szobák 6
Bakonyszentlászlón kínálom megvételre a magas műszaki tartalommal felszerelt 226 nm-s családi házat.
2006-ban épült ingatlan egy 1710 m2 területű gondosan rendben tartott parkosított telken helyezkedik el. Az 5 szobás szigetelt házhoz, két fürdőszoba, konyha, kamra, háztartási helyiség és egy a kertre néző fedett, hangulatos terasz tartozik .A ház szigetelését 10cm-s hőszigetelőrendszer és az Internorm 3rétegű nyílászáró biztosítja. A fűtés két féle Buderus kazánnal is lehetséges, és a hozzákapcsolódó 500l.-s puffertartály ,ezen kívül alternatív megoldásként klíma is segíti a megfelelő hőmérséklet kialakítását. A helyiségekben padlófűtés, a szobákban falfűtés biztosítja a meleget. A víz tisztaságát a beépített víz szűrő-és lágyító rendszer garantálja. A természetes fa beltéri ajtók, a beépített fabútorok mellett a tágas konyhában a fakonyhabútor is az otthon érzését biztosítja. Az alsószinten helyet kapott a szauna és a kondiszoba is, így a sport és az egészség megőrzése már otthon is elvégezhető.. A z utcafrontról megközelíthető- lakóépületben helyet kapott- a duplagarázs biztosítja a fedett parkolóhelyet. Az ingatlan kiváló műszaki állapotban van, és teret biztosít a családnak. 1710-nm-n a parkosított udvaron a medencének térkövezett tér várja a nyári pancsolókat, ez mellett a kis kertészkedőket a gyümölcsfák és a kialakított veteményes várja.
Ha gyönyörű környezetben keresi otthonát, és egy szép, hangulatos, egyedi családi házat álmodott, akkor ez az!

További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom ezt a különleges ingatlant!
(hivatkozási szám: M110916)

Ingatlan adatai

Irányár:110 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Veszprém megye
Helység:Bakonyszentlászló
Irányítószám:8431
Alapterület:220 m2
Szobák száma:6
Ingatlan állapota:újszerű
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

ildikó Falakyné
Infinity Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések