Családi ház eladó - Békésszentandrás - Békés megye

Családi ház eladó - Békésszentandrás - Békés megye

25 900 000 Ft

Békésszentandrás

HSZ: 3313306 Békés megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 140 m2 Szobák 3
 

Dél-alföldi település, Kákafoki-Holtág, vízpart, gyönyörű természeti környezet, kultúra, szórakozás, remek vendéglátás. Szarvastól 5km-re helyezkedik el, a 44-es főút Kecskemét-Gyula tengelyén.

A megvételre kínált ingatlan Békésszentandrás központjában található. Családosoknak, de akár turisztikai szállásadóknak is kiváló befektetési lehetőség!

A családi ház 140m2-es hasznos alapterülettel, míg a közvetlen mellé épített gazdasági épület 70m2-rel rendelkezik. A két épület találkozása alatt egy kibetonozott pince, és verem található. A pincében került elhelyezésre a vegyes kazán, mely gravitációs cirkó fűtést biztosít a családi háznak. A főépületben 3 szoba, üveges veranda, kis terasz, fürdőszoba, wc., előszoba, konyha, kamra, padlásfeljáró, és a bejárat előtt fedett-kiemelt lépcsős terasz került kialakításra. Az épület belmagassága 2,90m. A szobák hajópalló aljzattal, míg a többi helység cementkővel, illetve hidegburkolattal ellátottak.

Az alsó épület teljes hosszúságában (19m), 2m szélességben fedett tornácos. 4 bejárattal rendelkezik, melyből az első egy nyári konyhába nyílik. A konyhából balra egy szoba, jobbra egy kamra található. A következő a padlásfeljáró + tároló, a 3. ajtó raktárként funkcionált, a 4. ajtó egy műhely bejárata. Az épület végében ól, sufni és kispadlás található.

A nagykapuval szemben, a telek mértani közepén egy garázs foglal helyet. A mögötte terülő kert jelenleg kihasználatlan, de művelhető, körbekerített.

Az ingatlan belső udvara délkeleti fekvésű, remek lehetőséget kínál a zöld energia hasznosítására. Extra mérete lehetővé teszi medence, szauna telepítését, amennyiben vendégházként tervezik hasznosítani.

Az ingatlan 50-es vályogtéglából épült, beton alapra, cserép héjalással. Statikailag kiváló állapotú, stabil szerkezetű. Hagyományos fa nyílászárókkal, építés óta eredi állapotú.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon.

Ingatlan adatai

Irányár:25 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Békés megye
Helység:Békésszentandrás
Irányítószám:5561
Alapterület:140 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Energetikai besorolás F
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:vályog
Telek terület:1 516 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Turna Éva Katalin
Körös Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

39 500 000 Ft

Eladó családi ház

Békésszentandrás

115 m2 3+2
További hasonló hirdetések