Családi ház eladó - Csolnok - Komárom-Esztergom megye

Családi ház eladó - Csolnok - Komárom-Esztergom megye

95 000 000 Ft

Csolnok

HSZ: 3304869 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 170 m2 Szobák 4
ELADÓ KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ CSOLNOKON!

 

Budapesttől 40 km távolságra, Csolnok egy erdőszéli zsákutcájában eladó egy kétgenerációs családi ház!

A 625 m2 területű telken két külön bejáratú ház található.

A kisebbik ház alapterülete 57 m2. A bejáratán belépve egy télikertbe jutunk, melynek fűtéséről elektromos padlófűtés gondoskodik, nyílászárói műanyagok.Innen tovább haladva az egylégterű házba jutunk, melyben helyet kapott egy zuhanyzós fürdőszoba is. A ház felújított állapotú, tégla építésű (B30), szigetelt. Méretéből adódóan 2 hálószoba kialakítására is alkalmas lehet. A ház melegéről elektromos panel, valamint cserépkályha gondoskodik.
A nagyobbik méretű ház egy ikerház egyik fele, mely az 1920-as években épült, az 1990-es évek második felében pedig bővítették. A ház felújított állapotú. A bejáratán belépve egy nagyméretű beépített teraszra jutunk, innen egy előszobába nyílik az ajtó. Az előszobából tovább haladva jobb kéz felől egy nagyméretű, zuhanyzóval, valamint káddal is rendelkező fürdőszoba található. Az előszobával szemben egy nagy nappali található, melyen tovább haladva az egyik hálószobába jutunk. Az előszobából balra a közlekedőn keresztül az étkezőbe jutunk, innen bal kéz felől a spejzzel rendelkező konyha található, jobbra pedig a másik hálószoba. Az étkezőből egy dupla terasz ajtón keresztül a nagyméretű, fedett teraszt tudjuk megközelíteni. A ház melegéről gázkazán, valamint öntött vas kályha gondoskodik, de az egyik hálószobában egy elektromos panel is helyet kapott. A két hálószobában 1-1 nagyméretű, kiváló, állapotú beépített szekrény található. A ház alatt található egy külön bejárattal rendelkező, kb. 20 m2 összterületű, 2 helyiségből álló, részben burkolt pince.
Mivel a telek két utcáról is megközelthető, így a két házat - a közművek almérőjének felszerelését követően - teljes mértékben el lehet választani egymástól. Az udvar rendezett, részben füvesített, részben térkövezett, részben pedig parkosított. Az udvaron található két kényelmesen nagy méretű fészer is.

Az ingatlan hitelre és állami támogatásra is alkalmas!

Ingatlan adatai

Irányár:95 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Csolnok
Irányítószám:2521
Alapterület:170 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Telek terület:625 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

dr. Meszes-Bábszki Fanni
FANNIngatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

41 990 000 Ft

Eladó családi ház

Csolnok

105 m2 2
56 990 000 Ft

Eladó családi ház

Csolnok

150 m2 3
29 900 000 Ft

Eladó családi ház

Csolnok

110 m2 2+2
További hasonló hirdetések