Panel lakás eladó - Eger - Heves megye

Panel lakás eladó - Eger - Heves megye

44 600 000 Ft

Eger

HSZ: 3298385 Rózsa Károly utca Heves megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 69 m2 Szobák 3
Ide tényleg csak költöznöd kell!!! Ez a gyönyörűen  2 éve felújított, fiatalos lakás csak rád vár, bepakolod a bőröndöt, és már jöhetsz is, ugyanis, ha akarod még a bútor is a tiéd lehet, megegyezés kérdése!

A tágas nappaliban egy jót beszélgethettek a haverokkal, közben az erkélyen gyönyörködhettek a mesés panorámában. A konyhában készül a finom vacsora, a megterített asztal pedig ellenállhatatlanul hívogatja a vendégeket, hogy foglaljanak helyet.

A két kisebb szoba egyikében kialakítod a hálószobádat, ahová esténként jól esően hajtod álomba fejed. A másik kisszobát pedig használhatod vendégszobaként, dolgozószobaként, vagy ha családot tervezel a pároddal, akkor egy csodás babaszobaként.

Ha meleged lenne, akkor nyugodtan kapcsold be a két légkondi egyikét, vagy akár mindkettőt, így kellemes lesz a lazulás a hűvös szobákban.

A lakás át esett egy teljeskörű felújításon, amiben kicserélték a teljes elektromos, fűtés és vízvezeték hálózatot, a külső nyílásszárókat és a padlózat is felújításra került. Parkolni ingyenesen tudsz az elektromos kapuval zárt belső udvarban.

 A belváros és a pláza is 5 percre van a lakástól, így, ha kedved támad egy jó filmet megnézni a moziban, vagy kinéztél egy jó programot a Dobó téren, akkor ahogy kilépsz a lakásból szinte ott is vagy, nem kell igazodnod buszhoz, vagy az autóval kiállnod az udvarból, csak kényelmesen kisétálsz.

Ha neked is épp úgy tetszik ez a 69 nm-es napfényes lakás, mint ahogy nekem, akkor hívj bátran és megmutatod neked! Ne várj sokáig, mert nagyon gyorsan elkel!

Ingatlan adatai

Irányár:44 600 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Heves megye
Helység:Eger
Irányítószám:3300
Cím:Rózsa Károly utca
Emelet:4. emelet
Alapterület:69 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:4
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1990
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:
Szerkezet:csúsztatott zsalu
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lunczer Erika
Alexandra Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

38 500 000 Ft

Eladó panel lakás

Eger

55 m2 2+1
29 000 000 Ft

Eladó panel lakás

Eger

54 m2 2
35 750 000 Ft

Eladó panel lakás

Eger

61 m2 2+1
További hasonló hirdetések