Családi ház eladó - Pilisvörösvár - Pest megye

Családi ház eladó - Pilisvörösvár - Pest megye

65 000 000 Ft

Pilisvörösvár

HSZ: 3297680 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 90 m2 Szobák 4
Kedves falusias porta nagy telekkel, kúttal, baromfiudvarral, veteményes lehetőséggel! Beleszeretős! Ha álma egy vidéki életérzést nyújtó ingatlan, akkor jöjjön el, nézzük meg, nem érdemes lemaradni!



Pilisvörösvár belterületén, csendes mellékutcában családi ház eladó! A ház 1963-ban épült, kisméretű téglából, fedése cseréptető, nyílászárói duplaszárnyas ablakok redőnnyel.



A ház szép napfényes, terei jó méretűek, könnyen alakíthatók. A Hész szerinti övezeti besorolás szerint a lakótér bővíthető, a ház teljes tetőtere beépíthető.



A ház mellett melléképületek találhatóak, az egyik helyiség alatt egy kisebb pince is van. Az ingatlan teljes közművel ellátott (Gáz, víz, csatorna, villany) a fűtést minden helyiségben gázkonvektor biztosítja,

a melegvizet átfolyós gázkazán. Az utcafronton egy 25 nm aknás garázs található.



Az ingatlan ideális lehet fiatalok és idősek számára egyaránt, mivel rengeteg lehetőséget rejt! Közlekedés és a lokáció kiváló, közelben óvoda, iskola, tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség.



További hasonló ingatlanokat is tudunk mutatni, nem érdemes szétaprózódnia, tartsa egy kézben ingatlanügyeit! Nézzük át együtt a Pilisi települések teljes kínálatát: Mi otthon vagyunk a Pilisben!

Megtekintéskor tájékoztatjuk Önt a piac alakulásáról, bemutatjuk, összehasonlítjuk Önnek a teljes kínálatot, hogy a legjobb döntést hozhassa meg segítségünkkel! Figyelünk az apró részletekre, buktatókra, hogy ne legyen csalódás, ha már beleszeretett valamibe.



További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:65 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Pilisvörösvár
Irányítószám:2085
Alapterület:90 m2
Szobák száma:4
Közművek:villany, csatorna, gáz
Telek terület:721 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Melinda
Szőnyi Home 2020 Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

65 000 000 Ft

Eladó családi ház

Pilisvörösvár

90 m2 4
100 000 000 Ft

Eladó családi ház

Pilisvörösvár

180 m2 5
149 990 000 Ft

Eladó családi ház

Pilisvörösvár

194 m2 5
További hasonló hirdetések