Családi ház eladó - Jászapáti - Jász-Nagykun-Szolnok megye

Családi ház eladó - Jászapáti - Jász-Nagykun-Szolnok megye

47 700 000 Ft

Jászapáti

HSZ: 3297546 Jász-Nagykun-Szolnok megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 90 m2 Szobák 3
Közvetlenül Jászapáti szívében, egy bűbájos, 2000-ban épült tégla családi ház várja új tulajdonosát! Ez a lenyűgöző otthon ideális választás minden olyan családnak, akik egy kényelmes és modern élettér után áhítoznak.

A ház tágas és funkcionális, 90 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, három hálószobával, hogy minden családtag számára kényelmes elhelyezést biztosítson. További lehetőségként az emelet beépíthető! Az ingatlanhoz különálló apartman is tartozik, így a vendégek vagy esetleges bérbeadás lehetősége is adott.

Az udvar hatalmas, 1980 négyzetméteres mérete garantálja a szabad mozgást és a kényelmes életteret mindenki számára. Az udvaron található egy 3 autó számára kialakított garázs, mely megfelelő védelmet nyújt járművei számára.

A kert gyönyörű és gondozott, ideális helyszín családi összejövetelekhez és baráti összejövetelekhez. Az udvaron található külön kiülő pedig lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra.

A locsolást egy fúrt kút biztosítja, így a kert gondozása könnyedén és költséghatékonyan megoldható. A fűtést és a kényelmes hőmérsékletet egy modern gázcirkórendszer és radiátorok biztosítják, míg a nyári hőséget klímaberendezés enyhíti.

A biztonságot és a nyugalmat a távirányítású kapu, valamint a kandeláberes világítás és a térfigyelő kamerák garantálják. A tetőtér további szobák kialakítására is elő van készítve, így az ingatlan további bővítési lehetőségeket rejt magában.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye magáévá ezt a csodálatos otthont, amely minden igényét kielégíti! Várom hívását az érdeklődőknek!

 

Ingatlan adatai

Irányár:47 700 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Jász-Nagykun-Szolnok megye
Helység:Jászapáti
Irányítószám:5130
Alapterület:90 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:garázs
Szintek száma:1
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2000
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 980 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Völgyi Róbert
koRRektotthon.hu


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

7 990 000 Ft

Eladó családi ház

Jászapáti

68 m2 2
14 990 000 Ft

Eladó családi ház

Jászapáti

77 m2 3
17 990 000 Ft

Eladó családi ház

Jászapáti

110 m2 5
További hasonló hirdetések