Családi ház eladó - Mohács - Baranya megye

Családi ház eladó - Mohács - Baranya megye

69 000 000 Ft

Régi ár: 65 000 000 Ft

Mohács

HSZ: 3297541 Baranya megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 140 m2 Szobák 5
Azoknak javasoljuk ezt az 5 szobás, tetőteres mohácsi ingatlant, akiknek több gyerekük van, vagy többet terveznek, és fontos nekik, hogy minden családtagnak meglegyen a saját birodalma. Különösen jó lehet azoknak, akik otthon szeretnének irodát vagy szolgáltató üzletet – fodrászat, tetováló szalon, könyvelő iroda stb.- nyitni, mert nem kell súlyos összegeket bérleti díjakra kifizetni és a házunk is pénz termel, közben pedig tudnak figyelni a családjukra is.

A tetőteres ház elosztása ideális, az étkezőben van a központi rész. Innen jutunk a szobákhoz, a nappalihoz, a fürdőbe és a lépcsőfeljáró is innen nyílik. A konyhától két lépés választja el, így az étel felszolgálásához csak néhány lépést kell megtenni a háziasszonynak. A tágas étkezőben akár 10-15 főt is le lehet ültetni, így nagyobb baráti vagy családi kört is nyugodtan meghívhatunk, mert el lehet férni az asztal körül. Az 5 szoba háromm van a földszinten, kettő pedig a padlástérben, ami lehetővé teszi, hogy minden családtagnak külön szobája legyen. Jó, mert mindenki kényelmesen meg tudja választani, hogy a saját birodalmában szeretné az idejét tölteni, vagy a család többi tagjával együtt van a közös helyiségekben. Az utcára néző tágas nappaliban jókat lehet beszélgetni, filmet nézni, vagy olvasni a vasárnapi ebéd után, szundikálás előtt. A másik utcai szobát gyerek birodalomnak nevezték ki, mert két hatalmas ablaka ontja a természetes fényt, és azt szerették volna, hogy a rajzokat, terveket készítő, művészi képességekkel bíró ifjú tehetség számára a lehető legjobb fényviszonyokat biztosító hely álljon a rendelkezésre, hogy jól lássa a színeket, vonalakat, ne erőltesse mesterséges fénnyel a szemét. A harmadik földszinti szobában egy háló kapott helyet, amely udvarra néző ablakával a nyugalom szigete az amúgy is csendes házon belül. A pihenéshez, alváshoz tökéletes, és az elhelyezkedése biztosítja azt az intimitást, ami a hálószobatitkok megéléséhez szükséges.

A földszinten egy nagy külső fedett teraszról nyílik az egyik bejárat a konyhába, ahol többen is tudnak együtt főzni, kiélvezve egymás társaságát az étel készítése közben is. Az év kellemes hőmérsékletű időszakaiban a külső terasz egy szellős, madárcsicsergős nappalinak fogható fel, ahol jó elüldögélni, de tanulni és dolgozni is lehet, nem kell bezártságra kárhoztatni magunkat. A másik bejárat a két szoba közé érkezik, de ezt nem használják, őrizve a ház belső tereinek a személyességét.  

A tetőtérre egy hangulatos lépcsőfeljáró vezet, ami kellemes a szemnek, és a jó méretű lépcsőfokokkal, és falakkal ölelve kényelmes, biztonságos lépcsőzést tesz lehetővé. A tetőtérben egy közlekedő fogad beépített szekrényekkel, ahol szépen, rendben el lehet helyezni a téli-nyári váltás ruhákat, de a mikulás és a nyuszi dekoráció is rendben várhat a következő évre. Az első szoba hálónak, gyerekszobának kiváló, csendes, világos, aranyos élettér, de akár dolgozószobának, tárolónak is kiváló lehet, ha egy nem túl nagy, de külön térre van szüksége a családnak, például a mosott ruhák vasalásához, hogy a ház többi része példás rendben legyen. A folyosó végéről nyíló nagyobb helyiség a szemben álló hosszúkás, nagyméretű üveg felületekkel a fény szobája, különösen a délutáni és a lemenő nap hoz igazi ragyogást. Új tulajdonosa egy igazi gyöngyszemet talál a padlástérben ezzel a szobával. A fürdőszoba, és a különálló, a lépcsőfeljáróban meghúzódó WC nagyon szépek, korszerűek és kényelmesek. A külön elhelyezkedés miatt a reggeli rohanásban sem kell egymásra várni a készülődés közben. Külön értéket ad a háznak, és minden háziasszony álma, hogy a mosás nem a fürdőben történik, hanem az udvarról nyílóan van egy mosókonyha, ahol a mosógépen kívül a gázkazán, a melegvíz előállító berendezés, és két hatalmas kinyitható ruhaszárító is elfér. Így nem kell a házon belül kerülgetni a ruhaszárítót és a párolgó víz sem nedvesíti a lakást.

Az udvarról nyílik az a külön bejáratú, saját WC-vel és kézmosóval rendelkező helyiség, ami alkalmas üzlethelyiségnek, fodrászatnak, kozmetikusnak, körmösnek, tetkó szalonnak, vagy éppen könyvelő irodának, így nem kell elmennünk otthonról munkahelyre, és a munka mellett felügyelni tudjuk a gyerekeket is. De van itt műhely, ahol a kerékpárokat lehet tárolni és szerelni, fatároló fatüzelésű kazánnal, csirkésól, ahol 3 kendermagos tyúk tojja a tojásokat, valamint hátsó udvar, ahol újabb tárolók vannak. Ebben a házban mindennek van helye, és a kreativitásunknak nem szabhat határt a helyhiány, mégis, a kezelhető méretű, és jó állapotú épületek, helyiségek nem jelentenek túlzott terhet a karbantartás, vagy tisztántartás szempontjából.

A ház utcafronti elhelyezkedésű, és a zárt kaputól a garázsig egy kocsibeálló vezet, ahol egy gépkocsi kényelmesen elfér, nem az utcán kell parkolni, hanem védett helyen tudhatjuk az autónkat.

A terasz és füvesített első udvar kellemes tavasztól őszig a kinti tartózkodásra, de az udvar mérete akkora, hogy nem kell órákat tölteni a fűnyírással. Kedves dísztárgyak, növények teszik változatossá, szerethetővé az udvart.  A házban a legjobb az, hogy nagy mérete ellenére kedves, barátságos, nagyon szép és újszerű, mégis van lehetőség arra, a saját elképzelésünk szerint, az ízlésünknek megfelelően alakítsuk, ha szeretnénk. Ebben a házban fel lehet nevelni a gyerekeket, sőt, még a fiatal felnőttek is maradhatnak együtt a szülőkkel, amíg el nem indulnak a saját útjukon, mert a tetőtér alkalmas egy ifjú pár számára is.

Keressen mielőbb, mert ilyen szép házat ritkán láthatunk korrekt áron, úgy, hogy nem szükséges költeni sem rá, akár azonnal be lehet költözni!

Ingatlan adatai

Irányár:69 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Baranya megye
Helység:Mohács
Irányítószám:7700
Alapterület:140 m2
Szobák száma:5
Energetikai besorolás D
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Szintek száma:2
Felújítás éve:2018
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1990
Felújítás éve:2018
Szerkezet:tégla
Telek terület:365 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szűcs Judit
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

74 900 000 Ft

Eladó családi ház

Mohács

218 m2 7
64 900 000 Ft

Eladó családi ház

Mohács

91 m2 3
25 900 000 Ft

Eladó családi ház

Mohács

80 m2 3
További hasonló hirdetések