Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

70 900 000 Ft

Régi ár: 70 000 000 Ft

XI.kerület, Kelenföld

HSZ: 3297410 Alsókubin utca Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 59 m2 Szobák 2
Egyedi Lehetőség!

Kiváló elérhetőséggel és egyedülálló környezettel rendelkező 6 lakásos társasházban található ez a különleges ajánlat. Az Alsókubin utca festői környezetében megtalálható, ahol az osztatlan közös belső udvar nyújtja a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét.

Ez a lakás kimagasló kényelmet és privát teret biztosít az önálló pincével és saját, 20 nm-es garázzsal, amely a lakás vételára fölött 17.000.000 Ft. Az automata kapuval felszerelt garázs gondoskodik arról, hogy minden pillanatát könnyedén és biztonságban élvezhesse. Az első emeleti elhelyezkedés pedig fényűző világosságot és nyugalmat biztosít.

Jelenleg két szobával büszkélkedik, de könnyedén átalakítható három szobássá, így még több lehetőséget nyújtva az otthon személyre szabására. A tégla falak és a cirkófűtés megbízható alapot teremtenek az élettér komfortjához.

Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedő mind a közlekedés, mind pedig a szabadidős tevékenységek szempontjából. A Bikás park és a 4-es metró mindössze 5 perces sétára található, míg a 1-es villamos könnyű megközelíthetőséget biztosít a város bármely pontjára. Az egyetemek pedig mindössze 15 percre vannak, így ideális választás diákok vagy fiatal szakemberek számára.

Legyen részese ennek az egyedülálló lehetőségnek! Ez a lakás teljesen tehermentes, így Ön csak a kényelmes és személyre szabott otthon élvezetét élvezheti. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és lépjen be az új élete felé!

Ingatlan adatai

Irányár:70 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Kelenföld
Városrész:Kelenföld
Irányítószám:1119
Cím:Alsókubin utca
Alapterület:59 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:udvari
Szintek száma:3
Építés éve:1970
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Master Casa Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

80 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

50 m2 2
69 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

62 m2 2
130 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

111 m2 4
További hasonló hirdetések