Családi ház eladó - Szárliget - Komárom-Esztergom megye

Családi ház eladó - Szárliget - Komárom-Esztergom megye

89 000 000 Ft

Szárliget

HSZ: 3297403 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 119 m2 Szobák 4+1
Kisvárosi idill, modern kényelemmel a természet ölelésében? Az átgondolt, modern ingatlanon túl, egy lélegzetelállító panorámával megáldott kert vár rád itt, a József Attila utcában, ahol a városi élet stresszei könnyen elfelejtődnek!

A praktikus elosztás a modern élet minden kényelmét kínálja: egy tágas amerikai konyhás nappali, ahol az események középpontjában lehetsz, és ahol a család és barátok összejövetelei igazi élménnyé válnak. A három hálószoba külön bejárattal rendelkezik, hogy mindenki megtalálja a nyugalmat, amire szüksége van.

A dupla fürdőszobák mindegyike minden elképzelhető kényelemmel ellátva: zuhanyzó, kád, két mosdó és WC, hogy a reggeli rohanás ne okozzon fejfájást. De ne felejtsük el a külön mosdót sem, ami mindig jól jön, ha hirtelen kettőnél több ember szeretne egyszerre készülni!

A műszaki felszereltség és burkolat még a te egyedi ízlésedre szabható, hogy igazán otthonosan érezd magad. Autóid biztonságát szem előtt tartva, dupla garázs is a vételár részét képezi.

De hogy ne csak az ingatlanban, hanem az udvaron is jól érezd magad, itt még a kerti parti lehetőségek sem maradnak el: bográcsozási lehetőséget, sőt, akár szaunát vagy medencét is kialakíthatsz, hogy a hétvégi kikapcsolódás és relaxációd teljes legyen!

Ha már elkezdted elképzelni magad itt, ne habozz, mert ez a lehetőség csak egy kattintásnyira van tőled! Itt az idő, hogy valóra váltsd álmaid otthonát Szárliget legvonzóbb környékén!

Ingatlan adatai

Irányár:89 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Szárliget
Irányítószám:2067
Alapterület:119 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:1
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:panoráma
Közművek:villany, víz, csatorna
Építés éve:2024
Telek terület:1 498 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Markotics Bence
Markotics Bence E.V


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szárliget

100 m2 4
39 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szárliget

76 m2 2
99 650 000 Ft

Eladó családi ház

Szárliget

203 m2 3
További hasonló hirdetések