Tégla lakás eladó - Velence - Fejér megye

Tégla lakás eladó - Velence - Fejér megye

89 900 000 Ft

Velence

HSZ: 3297310 Fejér megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 98 m2 Szobák 3
Új építésű lakásunkat kínáljuk eladásra a felkapott környéken a Nadapi úton 4 lakásos társasházban.

Az ingatlan tágas, 98 nm alapterületű, 3 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 12 nm-es terasszal és egy 5 nm-es erkéllyel és 120 nm privát kerttel.Tágas udvari beálló 2 autónak is helyet ad.
Az ingatlan prémium kivitelezésű, hőszivattyúval szerelt, padlófűtéses. A földszinten mennyezet hűtés az emeleten légkondicionálás működik, így nem csak modern és kényelmes, de környezetbarát is.
Az ingatlan lokációja kiváló, központi elhelyezkedésű.A kertkapcsolatos lakás a csendes, biztonságos környezet miatt ideális választás első lakásvásárlóknak. A környék előnyös adottságai közé tartoznak a közeli bevásárlási lehetőségek, a strand és a Velencei-tó közelsége, valamint a számos sportolási lehetőség. A környék biztonságos és csendes, így ideális a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Ha kérdése van az ingatlanról, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Bizalommal kereshet minket, hogy segítsünk Önnek megtalálni az álomlakását.

Ingatlan adatai

Irányár:89 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Fejér megye
Helység:Velence
Irányítószám:2481
Emelet:Földszint
Alapterület:98 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:udvari
Építés éve:2024
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Nagy Zoltán
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések