Családi ház eladó - Vácrátót - Pest megye

Családi ház eladó - Vácrátót - Pest megye

53 900 000 Ft

Vácrátót

HSZ: 3297057 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 105 m2 Szobák 2
Ezt az ingatlant azoknak ajánljuk, akik a fővároshoz közel szeretnének lakni, de mégis csendes helyen.

Az ingatlan bejárata a település fő utcáján van, viszont a ház csendes, nyugodt környezetben található, mivel hosszú előkert vezet a házhoz. A hátsó kert alkalmas zöldség- és gyümölcstermesztésre.

A telekméret 2216 m², a ház hasznos alapterülete pedig 105 m², amelyben jelenleg 2 szoba található. Szükség esetén a szobák száma bővíthető, a helyiségek átalakításával. Az épület a mai kornak megfelelő hőszigetelt külső nyílászárókkal lett ellátva. A belső nyílászárók az eredeti fa nyílászárók. Az ingatlan felújítandó állapotban van, saját stílusra kialakítható, vegyes falazatú, fagerendás födémmel.

A nyári konyha a télen megtartott disznótorok alkalmával a mostani tulajdonosnak is hasznos szolgálatot tett. Az ebből nyíló helyiség jelenleg valóságos éléskamraként funkcionál, amely alkalmas mindennek a tárolására, ami szem szájnak ingere. Az autentikus fagerendás födémre farudakat rögzítettek, arra felakasztva tárolták a házilag elkészített kolbászt és szalonnát. Manapság ritka számban találni ilyen kamrát, amely így megőrizte hagyományőrző stílusát. Az udvaron egy föld alá ásott pincét találunk, amelyben télen nyáron közel azonos hőmérséklet érzékelhető, ezért zöldség-gyümölcs tárolására tökéletes. A főépülettel egybe épített 15 m²-es garázs áll rendelkezésre autójának. Nekem az ingatlanban a méreteiben rejlő lehetőségek és a helyiségek praktikus elrendezése tetszenek a legjobban.

Budapest 25 perc alatt elérhető autóval, valamint a busz- és a vonatközlekedés is jó, így a fővárosban dolgozók számára nem jelenthet problémát a mindennapos ingázás. Vác mindössze 13 km. Vácrátót a Nemzeti Botanikus Kertjéről híres, amely az országban a legnagyobb és nagy a turizmus növelő ereje. A településen van óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, vendéglátóegység, posta és háziorvos, ezek mind az ingatlantól 500 méteren belül találhatóak.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:53 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Vácrátót
Irányítószám:2163
Alapterület:105 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Energetikai besorolás I
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Építés éve:1960
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:2 216 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Gréczi Péter
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

67 500 000 Ft

Eladó családi ház

Vácrátót

85 m2 4
69 900 000 Ft

Eladó családi ház

Vácrátót

88 m2 4
69 900 000 Ft

Eladó családi ház

Vácrátót

88 m2 4
További hasonló hirdetések