Családi ház eladó - Tata - Komárom-Esztergom megye

Családi ház eladó - Tata - Komárom-Esztergom megye

38 000 000 Ft

Tata

HSZ: 3296929 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 111 m2 Szobák 3
Kedves Érdeklődő!

Tata egy gyönyörű város, amely az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. Ha itt szeretnél élni, akkor van egy fantasztikus lehetőségünk számodra!

Megvételre kínálunk egy 2636 m2-es telekterülettel rendelkező, 111 m2-es lakóingatlant, amely a családi gazdaság beindításához is tökéletes lehetőségeket kínál. Megközelítése a Naszályi útról elérhető Mélyúti dűlő bekötőútról, végig szilárd útburkolaton keresztül történik.

A lakóingatlanon túl egy 22 m2-es garázs, egy 11 m2-es pince, illetve számos melléképület is megtalálható a telek első részében. A telek hátulsó része lejtős, felépítménymentes terület, mely állattartásra, növénytermesztésre kínál lehetőségeket.

A lakóingatlan tégla szerkezetű, vasbeton födémmel rendelkezik, az évek alatt több ízben korszerűsítették mind külső, mind belső állapotát. A teljes házban új villamoshálózat található, éjszakai, illetve nappali áram is elérhető. A fűtésről vízteres cserépkályha gondoskodik, a kiépített napelemrendszernek köszönhetően pedig, az energiafelhasználás is rendkívül gazdaságos. A 46 m2-es tetőtér jelenleg a képeken is fellelhető állapotban van, amely egy nagy, egybefüggő teret jelent, így kialakítása az új tulajdonos ízlésének megfelelően történhet. A külső nyílászárók nagyrészt műanyagra lettek cserélve, a tető szigetelve lett, a tetőszerkezet remek állapotban van, azt pedig zsindely héjazat borítja. A földszinti fürdőszoba szintén az elmúlt évben lett felújítva. A telken két kút található, a 80 méteres fúrt kút biztosítja a lakóingatlan napi vízigényét, míg az ásott kút a locsolásra biztosít elegendő vizet.

A kert számos ősfának ad helyet, a telek végéből pedig lenyűgöző panoráma nyílik a Gerecse hegységre. Buszmegálló a telektől alig 200 méterre található, Tata városa pedig 2 km-re fekszik.

Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

Ingatlan adatai

Irányár:38 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tata
Irányítószám:2890
Alapterület:111 m2
Szobák száma:3
Ingatlan állapota:
Kilátás:udvari
Közművek:villany
Építés éve:1985
Telek terület:2 636 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Markotics Bence
Markotics Bence E.V


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

195 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tata

400 m2 11
62 800 000 Ft

Eladó családi ház

Tata

95 m2 3
22 800 000 Ft

Eladó családi ház

Tata

51 m2 2
További hasonló hirdetések