Tégla lakás eladó - IX.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - IX.kerület - Budapest

103 000 000 Ft

IX.kerület, Belső Ferencváros

HSZ: 3296802 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 93 m2 Szobák 2
RITKA LEHETŐSÉG
BAKÁTS TÉRRE NÉZŐ
ERKÉLYES
TÁGAS HELYISÉGEK
RÁDAY UTCA

Az ingatlan 93 nm és a 3 nm ERKÉLYéről csodás panoráma tárul elénk a frissen felújított parkosított Bakáts térre, ahol a gyönyörű Assisi Szent Ferenc templom áll, mely a kerület legnagyobb műemlék temploma. Kiülhetünk egy reggeli kávéra a napsütésben vagy egy kellemes borozásra estefelé.
A lakás a ház 3. emeletén helyezkedik el, ahová korszerű LIFTtel jutunk fel.
A lakás nagyon szép állapotú, laminált parkettás. Számos praktikus megoldás, térrendezés, helykihasználás jellemzi. Rengeteg tárolási lehetőség adott a lakásban. Minden helyiség külön megközelíthető, de körbe is járható. A nappali extra jól rendezhető illetve alakítható, köszönhetően hatalmas méretének, mely 35 m2! Fürdőszobája zuhanyzós, és itt kapott helyet a wc is. A konyha mellett egy praktikus kamra is található, amely nagyon hasznos és ritka.
Tájolásának köszönhetően kimondottan VILÁGOS, keleti fekvésű, a bejárat pedig nyugati.
A lakásban gázkonvektor adja a meleget, nagyon gazdaságos, mivel a lakást minden irányból szomszédos lakások fogják közre. Hálószobája klimatizált. A nappaliban az ablakok korszerű műanyagra lettek cserélve, a hálóban pedig megtartották a dupa ablakokat erkélyajtóval.
Közelben megtalálható számos oktatási intézmény a Bölcsődétől az Egyetemig. Orvosi rendelők, nagy és kis cégek irodája, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, a híres Fővám téri Vásárcsarnok, a Bálna valamint a Dunapart és felújított Nehru-part.

Tömegközlekedés szempontjából, ennél jobb helyzetben szinte nem is lehet lenni. A Kálvin téri metrómegálló (M3, M4) és a Corvin-negyed (M3) metrómegálló gyalogosan mindössze pár perc sétára található az ingatlantól. Aki a felszíni tömegközlekedést válsztja, utazhat a 4-6 villamosokkal, a 2 villamossal és a 47-49 villamosokkal, a Boráros térről induló HÉV, és rengeteg buszjárat, a reptéri 100-as busz a Kálvin tértől mind rendelkezésre áll, és aki inkább a vízi közlekedést használja, a BKK hajó, szintén a Boráros tértől.
IRÁNYÁRA: 103 M
Hívjon bizalommal! Szivesen mutatom!

Ingatlan adatai

Irányár:103 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:IX.kerület, Belső Ferencváros
Városrész:Belső Ferencváros
Irányítószám:1092
Alapterület:93 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Kilátás:panoráma
Építés éve:1911
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Réti Zita
Auer Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

99 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

95 m2 3
42 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

54 m2 2
51 300 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

52 m2 2
További hasonló hirdetések