Családi ház eladó - Szerencs - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Családi ház eladó - Szerencs - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

27 900 000 Ft

Régi ár: 28 900 000 Ft

Szerencs

HSZ: 3296615 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 80 m2 Szobák 2
Eladó egy panorámás telken lévő, 2012-ben felújított, nagyon szép családi ház Szerencsen, Ond városrészben. Az ingatlan napfényes, világos, tágas terekkel és nagy,  fedett terasszal rendelkezik. 

 

A ház a 70-es években faragott kőből és téglából épült, a válaszfalai téglából készültek, a 2012-es felújítás során szigetelték, és újra színezték. A teljes villamos hálózatot is kicserélték, így új tulajdonosának már erre sem lesz gondja. Az aljzatkiegyenlítést követően, a szobákat parkettával, a többi helyiséget járólappal burkolták. Az ablakok hőszigetelt fából készültek, jó minőségűek, de már festésre érettek. Minden ablakon reluxa árnyékoló van.

 

A felújításkor készült a tágas fedett terasz, melynek padlóburkolata terméskő, a terasztető pedig minőségi borovi fenyő lambériát kapott. A teljes kerítésrendszer az ingatlanhoz tartozik, 2012-ben készült, jelentős értéket képvisel. A remek asztalos keze munkáját dicsérő faragott, fa betétekkel rendelkező kerítés motívumai a teraszon is visszaköszönnek.

 

A téli időszakban 2 gyönyörű cserépkályha, valamint egy villanykályha gondoskodik a melegről, az étkezőbe pedig egy 3,5 kWh-ás hűtő-fűtő Gree klímát szereltek fel. 

 

Az udvar felújítása részben készült el, az új tulajdonos kedvére alakíthatja ki a rendelkezésre álló teret. A tereprendezést követően az udvar egy része térkőburkolatot kapott, de bőven maradt szabad terület a zöldfelületek igény szerinti kialakítására is. Kitűnő panorámás kilátás nyílik a környező dombokra, hegyekre. 

Az udvaron található egy újonnan épített fatároló, amely egyedi illesztéssel készült, így a kert éke lehet a teljes kertrendezést követően. Az udvar ideális egy medence kialakítására is. Az ingatlan körüli utcafronti részek térkövezettek, kőburkolattal vannak ellátva. 

 

Az ingatlan alkalmas 1 vállalt gyermekkel a CSOK Pluszra.

 

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, bankfüggetlen hitelszakértőnk segíti Önt a döntésben!

 

Hívjon bizalommal!

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:27 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Szerencs
Irányítószám:3900
Alapterület:80 m2
Szobák száma:2
Fűtés:vegyes tüzelés
  cserépkályha - fa, szén
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:1
Felújítás éve:2012
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1972
Felújítás éve:2012
Állapot kívül:
Telek terület:782 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Radácsi Zsuzsa
Newex Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések