Panel lakás eladó - X.kerület - Budapest

Panel lakás eladó - X.kerület - Budapest

29 900 000 Ft

X.kerület, Óhegy

HSZ: 3296328 Mádi utca Budapest
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 35 m2 Szobák 1+1
Eladó egy remek lehetőség Kőbánya-Óhegyen, a X. kerületben. Ez a 35 nm-es, 2. emeleti lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy kényelmes, praktikus és jó rezsiköltségekkel rendelkező otthont keresnek. A lakás 1+1 félszobával és egy erkéllyel rendelkezik.



Az ingatlan a X. kerületben, Óhegyen található, a Lavotta lakótelepen, egy 10 emeletes panelházban. A lakás jó állapotú és a praktikus elosztása van. Ha belépünk az ingatlanba, egy előszoba fogad minket, ahonnan könnyen elérhetők a különböző helyiségek. Az ingatlanban található egy fürdőszoba, egy kisebb szoba, egy ablakos konyha és egy nagyobb szoba, amihez egy erkély is tartozik. A szobák laminált padlóval, a vizes helyiségek pedig járólappal burkoltak.

A lakás hang és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik, amelyek redőnnyel és rovarhálóval szereltek.



A társasház fűtéskorszerűsítés keretében már beépítésre kerültek egyedi mérőórák.

A közösköltség 14 000 Ft/hó, ami tartalmazza a szemétszállítást, a közös helyiségek takarítását, karbantartását, a lifthasználatot, a biztosítást és a felújítási alapot.



A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A közelben található buszmegállók, például a 85, 85E (amelyek a 3-as metró Kőbánya-Kispest végállomásához és az Örs Vezér térhez vezetnek), valamint a 68 (amely a Kossuth téri piachoz vezet) és az 185-ös, valamint a 117 (amelyek Kőbánya városközpontjába vezetnek).



A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a PENNY, INTERSPAR, LIDL és Auchan üzletek mindössze 5 percnyi sétára találhatók. Emellett a környéken kisebb éjjel-nappali üzletek is megtalálhatók. Iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárlóközpont is könnyen elérhetők.



Ha az ingatlan megvásárlásához szükség van az aktuális ingatlan eladására, segítünk ebben is. Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel és biztosításkötéssel is rendelkezésére állunk. Kérjen személyre szabott ajánlatot és ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Ingatlan adatai

Irányár:29 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Budapest
Helység:X.kerület, Óhegy
Városrész:Óhegy
Irányítószám:1101
Cím:Mádi utca
Emelet:2. emelet
Alapterület:35 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán
Szintek száma:10
Extrák:kaputelefon
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Péter Szabó
Tempoingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

49 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

68 m2 3
43 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

53 m2 2
39 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

50 m2 2
További hasonló hirdetések