Családi ház eladó - Nagyfüged - Heves megye

Családi ház eladó - Nagyfüged - Heves megye

7 000 000 Ft

Régi ár: 7 900 000 Ft

Nagyfüged

HSZ: X3275414 Heves megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 93 m2 Szobák 3
Egy igazán különleges lehetőséget kínálunk számodra! Ha első lakásvásárló vagy és elérhető áron szeretnél vásárolni, akkor ez az ingatlan az, amit keresel! Készpénzes vevőket várunk elsősorban, mert CSOK-ra nem alkalmas jelenleg a ház!

Heves vármegye, Nagyfüged településén található közel az M3-as autópályához ez a 93 nm-es, vegyesfalazatból (vályog+tégla) épült, felújítandó állapotban lévő lakóingatlan, mely egy csendes utcában helyezkedik el. A családi ház 3 szobával, 1 fürdőszobával, 1 konyhával, 1 kamrával és egy pár éve hozzáépített 18 nm-es TERASSZAL rendelkezik. Az ingatlan összközművesített, viszont a csatornára telken belül rá kell kötni az új tulajdonosnak.

Az 1248 nm-es telken fúrt kút biztosítja a locsolást, továbbá önálló GARÁZS ad helyet az autónak. Az ingatlan egy kerti tárolóval is rendelkezik, így a raktározási lehetőségek sem maradnak el. A fűtést gázkonvektorok biztosítják.

A környék csendes, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének elvonulni a város zajától, de mégis közel szeretnének lenni a városi élethez. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető Gyöngyös vagy Budapest is.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Tekintsd meg mihamarabb ezt a lehetőséget!

Ingatlan adatai

Irányár:7 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Heves megye
Helység:Nagyfüged
Irányítószám:3282
Alapterület:93 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:felújítandó
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1970
Telek terület:1 248 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tibor
Ingatlanmentor powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések