Telek eladó - Szeremle - Bács-Kiskun megye

Telek eladó - Szeremle - Bács-Kiskun megye

5 000 000 Ft

Régi ár: 6 600 000 Ft

Szeremle

HSZ: X3275119 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 1 260 m2 Szobák
Eladó Bajától 8 km-re Szeremlén, csendes aszfaltozott utcában egy 1260 nm-es telek. A Sugovica közelsége és a falu rendezettsége vonzza a környékről a Szeremlére költözőket. Ne hagyd ki a folyamatosan fejlődő infrastruktúra adta lehetőségeket. A telek 30 %-ban beépíthető a saját tervek alapján, kialakítható a nyugalom szigete , remek környezetben. Jelenleg a 2024 januárban megemelt és építkezésre is használható falusi CSOK-kal is finanszírozható az álom otthon felépítése. Az utcán 2 méter távolságon belül a közművek víz ,gáz, villany és a szennyvíz csatorna, illetve optikai kábel található.
Irányár 5.000.000.-

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.
tel: 06703266736

Ingatlan adatai

Irányár:5 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Szeremle
Irányítószám:6512
Alapterület:1 260 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kalló Katalin
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések