Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

140 000 000 Ft

XI.kerület

HSZ: 3275058 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 108 m2 Szobák 3
Röviden az ingatlanról:
-Kivaló lokáció
-Kiváló befektetés
-Csendesebb környezet
-Jó elosztás

- Nagy belmagasság 3,5 m

 

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:

A Gellért-hegy lábánál található, a Feneketlen-tó a ház közvetlen szomszédságában, így ha kikapcsolódásra, természet közelségre és friss levegőre vágyik az ember, elég kisétálni a házból. A Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér pár perc sétára van, ahol a 4-es metró, több villamos (17, 19, 41, 47, 49, 56, 61) és busz közlekedik. Az M1-M7 autópálya autóval 5 perc alatt elérhető, és a fővárosra jellemző dugók nélkül, könnyen ki lehet jutni a városból.A közelben számtalan vásárlási lehetőség van (Allee, Lidl, Spar, gyógyszertár, éjjel-nappali bolt). A ház utcája mégis nyugodt, nincs benne semmilyen üzlethelyiség és egyszerűen és könnyedén lehet parkolni.


AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A társasház 5 emeletes, liftes, téglaépítésű  és az 1930 években végén épült. A házban 20 lakás található, lakói vegyes korosztályba tartoznak,csendesek és rendszeretőek. Az épület előudvarába számzáras kapun keresztül lehet bejutni. A ház az elmúlt évek során teljes felújításon esett át, a külső és belső homlokazot, a liftet felújították. A ház lakóközössége nagyon barátságos és mindenki a szívén viseli a ház sorsát.
A közös költségbe felújítási alap is tartozik,és a ház rendezett.


A LAKÁS JELLEMZŐI:
A 108 nm-es, összkomfortos lakás a társasház 2. emeletén található, ahova lifttel is fel tudunk jutni. A lakás egy nappaliból és 2 hálószobából és konyhából all, a fürdő és a WC egy helyiségben kapott helyet .Az ablakai utcára és belső kertre néznek, illetve minden helyiségben ablak található.Az ingatlan üresen áll  azonnal költözhető a lakás semmilyen további felújítást nem igényel.A bejárati ajtó fából van, kívül igazodik a lépcsőház színéhez, belül pedig fehér színű. Minden elektromos és vízvezeték új. Radiátoros központi fűtés került beépítésre, Viessmann kazánnal. A szobákban, előszobában, étkezőben extra vastag 13mm- es, legmagasabb kopásállóságú, vízálló laminált padló. Az egész lakás mennyezete gipszkartonozva van. A szobák szomszédos lakásokkal határos oldalfalai mindenhol 5cm- es ásványgyapottal hang- és hőszigetelve vannak. Természetesen ezeken szintén gipszkarton van. A konyha teljesen gépesített /AEG/, egyedi méret alapján asztalos által készített bútorral. Magas szintű ütközésgátló vasalatokkal. A fürdőszobában AEG mosógép, a zuhany egyedi gyártású üvegkabinnal épített. A hangulatfények egyedileg elkészítve, a függöny síneit eltakarva lettek kialakítva. A csillárok és a hangulatvilágítás a szobákban és a konyha-étkezőben külön kapcsolhatóak. A lakásban található tapéták, függönyök, üvegcsillárok nagyon magas színvonalúak, egyedileg rendelve. A felújításkor törekedtünk az eredeti értékek megtartására, ugyanakkor a lakás hangulata ötvözi a régi nagypolgári, és a mai modern kor stílusát.

 

MÜSZAKI JELLEMZŐI:
A fűtés kondenzációs kazánnal működik, vízcsövek a betonozott padlóban lettek vezetve ..A konyha teljes mértékben beépített gépekkel lett kiépítve, mosogatógép, sütő, hűtőgép, mikrohullámú sütő és szagelszívó kivezető csővel. A villanyvezetékek teljeskörűen le lettek cserélve és a falban elvezetve új elosztószekrénynyel, átgondoltan elhelyezett kapcsolókkal és konnektorokkal. A lakás minden helyisége minősiségi burkolatot kapott. A bejárati az ajtó frissen lett lecserélve biztonsági ajtóra.

PARKOLÁS, TÁROLÁS:
Az utcán fizetős, illetve bejelentés után évi 2000 ft.

Az ingatlanhoz tartozik 5 m2 tároló , ami már vételár részét képezi.

Ingatlan adatai

Irányár:140 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület
Irányítószám:1114
Emelet:2. emelet
Alapterület:108 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Szintek száma:5
Felújítás éve:2023
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1920
Felújítás éve:2023
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Jakócs György
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

122 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

105 m2 4
39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

29 m2 1
39 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

27 m2 1
További hasonló hirdetések