Panel lakás eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Panel lakás eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

24 000 000 Ft

Miskolc

HSZ: 3274763 Szentgyörgy Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 55 m2 Szobák 1+2
Befektetőknek, pároknak, gyerekes családnak ajánlom ezt a 2. emeleti, 55m2-es, 1 plusz 2 fél szobás lakást az Avas városrész kedvelt, központi, kulturált részén, a Szentgyörgy utcában. Pozitívum, hogy itt minden lakás kiadható a Miskolci Egyetem közelsége miatt. A lakók többsége tulajdonos és évek óta itt élnek, kifejezetten jó a lakóközösség. 

 

A lakás fiatalos, modern és rendezett bármely helyiségben is járunk, felújítását jelenlegi tulajdonosai 2 éve fejezték be. Burkolatcsere a lakás egészében történt, régi ablakok helyére műanyag hőszigetelt nyílászárók kerültek redőnnyel ellátva, biztonsági ajtó került beszerelésre és a villany- és vízvezetékek korszerűsítése is megtörtént.

A bejárati ajtón belépve szemben egyből a fürdőszoba található, mely káddal felszerelt, a felújítás során választott design nagyon egyedivé varázsolja. Külön helyiségben kapott helyet a toalett, ami nagyon praktikus, főleg a reggeli rohanás idején. 

A folyosón haladva jobb oldalon 1-1 fél szoba helyezkedik el. Mindkettő mérete ideális hálószoba, dolgozó számára, ablakai csendes parkra néznek, ahol átmenő autóforgalom nincs, igy biztosított a nyugodt pihenés.

A bejárattól balra a nappalit találjuk, melyhez tartozik az erkély, kilépve csodás, zöld panoráma tárul elénk; itt nap, mint nap kellemesen indulhat a reggel, kényelmesen elfogyaszthatjuk a kávénkat.

A konyha is teljesen új arculatot kapott egyedileg ide tervezett bútorokkal. Az étkezőpult előtti nagy, műanyag ablaknak köszönhetően napfényesen indul a reggel.

Rezsije kifejezetten alacsony, a lakás melegéről távfűtés gondoskodik és a meleg vizet is központilag kapja, így kellemes, egyenletes hőmérséklet biztosított zuhanyzásnál is.

A ház karban van tartva, a szomszédok kedvesek és mindig van parkolóhely a ház mögött kialakított parkoló soron.

 

Nagyon jól frekventált helyen fekszik az ingatlan: a Miskolci Egyetem pár percre található, Miskolctapolca is megközelíthető egy hétvégi sétával. Emellett a közelben minden megtalálható: több iskola, óvoda, bölcsőde, fogászat, könyvtár, dohánybolt, gyógyszertár, posta, pékség, játszótér, buszmegálló.  Gépkocsival pedig a belváros és a bevásárlóközpontok is könnyen elérhetőek.

 

Ha fontos Önnek, hogy alacsony rezsiköltség mellett könnyen megközelíthető részén éljen a városnak, akkor hívjon mielőbb és legyen ennek az ingatlannak a boldog tulajdonosa!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk, rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Ingatlan adatai

Irányár:24 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Miskolc
Irányítószám:3529
Cím:Szentgyörgy
Emelet:2. emelet
Alapterület:55 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:2
Fűtés:távfűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:10
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1980
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:
Szerkezet:panel
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Soós Anna
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

15 300 000 Ft

Eladó panel lakás

Miskolc

35 m2 1+1
29 700 000 Ft

Eladó panel lakás

Miskolc

55 m2 2
14 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Miskolc

35 m2 2
További hasonló hirdetések