Ipari ingatlan eladó - IX.kerület - Budapest

Ipari ingatlan eladó - IX.kerület - Budapest

1 800 000 000 Ft

IX.kerület

HSZ: X3267717 Nagyvárad tér Budapest
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 3 470 m2 Szobák
9,6%-os megtérülés!A 9. kerületben, a Nagyvárad tér és a Haller utca közelében, eladó egy 5 EMELETES, 3.470 m2-es, 88 db lakóegységgel és a teremgarázsban 18 db beállóhellyel rendelkező, ÚJSZERŰ (2017-es) liftes épület. (Egyben az egész épület.)A megépítése óta albérlők házaként működik. (A tulajdoni lapon apartman szálló szerepel.)Fűtése: PELLET KAZÁN - Ami a mai energetikai helyzetben, kifejezetten kedvező.

(A gázfűtéshez képest a fűtésdíj kevesebb, mint felébe kerül.)A modern épületben 1, 2, illetve 4 személyes lakóegységek kerültek kialakításra, mindegyik saját zuhanyzós fürdőszobával, és minikonyhával.

(8 db egyszemélyes, 74 db kétszemélyes, 5 db négyszemélyes lakóegység, plusz 1 db iroda.)

A lakóegységek jellemzően 17-27, illetve 40-60 m2-esek.

Nagy részéhez erkély is tartozik. Amelyikhez nem tartozik erkély, azok lakói az emeleti közös teraszokon, vagy a belső udvaron élvezhetik a kinti levegőt.A földszinten a lakásokon kívül, egy iroda, a teremgarázs, és a kazánház is helyet kapott.

Felette minden emeleten, a lakóegységeken kívül, mosókonyhák is kialakításra kerültek.A közeli Nagyvárad téri metrómegállónak, és a séta távolságra lévő 2 db nagy egyetemnek (orvosi és közszolgálati egyetem) köszönhetően, közel 100%-os kihasználtsággal üzemel.De a rövid, vagy hosszú távú kiadáson túl több, más funkcióval is üzemeltethető, pl. idősek otthonaként.

Jelenleg 9,6 % megtérüléssel üzemel. De ez akár magasabb is lehet.Kérem, nézze meg a videót is!Várom a hívását, akár hétvégén is.

Ingatlan adatai

Irányár:1 800 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Budapest
Helység:IX.kerület
Irányítószám:1091
Cím:Nagyvárad tér
Alapterület:3 470 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Barsi Judit
Új Élet Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések