Sorházi lakás eladó - Eger - Heves megye

Sorházi lakás eladó - Eger - Heves megye

79 500 000 Ft

Eger

HSZ: 3267608 Almárvölgyi Heves megye
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 87 m2 Szobák 2+2
Képzelje el mikor a munkából fáradtan bekanyarodik az utcába és az út két oldalán virágzó szilvafák látványa fogadja, egyből eltűnik minden gondja, és csak arra gondol, hogy milyen szerencsés ember, hogy ilyen csodában lehet része.

A házhoz érve egy újabb csodás látvány fogadja, ugyanis a zöld sövénnyel elkerített előkertben található egy mini kerti tavacska aranyhalakkal.

A garázs előtti beállón két autónak is van hely, így akár a garázst használhatja társasági helységként, ahol mondjuk a család egy jót biliárdozhat, vagy a barátokkal nyugodtan nézhetik a meccset, autóversenyeket, anélkül, hogy megzavarnák a család többi tagjának nyugalmát.

Az egyedi szabású konyhában miközben készíti a vacsorát, az étkezőben a gyerekek írhatják a leckéjüket, így könnyen szemmel tarthatja őket. A csodás nappaliban található egy gyönyörű kandalló, ami a hideg téli estéket meghitté, romantikussá varázsolja. Esténként odakucorodik a kandalló párkányra egy jó könyvvel, egy pohár borral, és olvasás közben élvezheti otthona melegét. Hát nem csodálatos?

Az emeleten található két egyedi bútorral berendezett gyermekszoba, egy hálószoba és egy zuhanyzóval és káddal ellátott fürdőszoba, ahol szintén ellazulhat egy fáradt nap után.

Reggelente egy finom kávéval, teával a kezében kiülhet a teraszra, hallgathatja a madarak csicsergését, figyelheti a tavacskában ficánkoló halacskákat, és megtervezheti, hogy milyen csodás napja is lesz.

És ha mindez még nem lenne elég, a házhoz tartozik egy 150 nm-es kert, ahová bármikor kimehet és grillezhet, nyársalhat a család, miközben csemegéznek a málna és ribizlibokorról, vagy a cseresznyefáról. A kerti szerszámokat pedig könnyen elrejtheti a kerti faházban.

Sőt, ha szeretné, akkor a bútorok is maradhatnak, csak megegyezés kérdése, így tényleg csak költöznie kell. 

Elképzelte mindezt? Ugye, milyen mesés? Most az Öné lehet! Ne gondolkodjon tovább, csak hívjon minket és vegye meg álmai filmjébe illő otthonát! Siessen, nehogy másé legyen!

 

Ingatlan adatai

Irányár:79 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Heves megye
Helység:Eger
Irányítószám:3304
Cím:Almárvölgyi
Alapterület:87 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:garázs
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2007
Szerkezet:tégla
Telek terület:330 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Lunczer Erika
Alexandra Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések