üzlethelyiség eladó - Isaszeg - Pest megye

Üzlethelyiség eladó - Isaszeg - Pest megye

495 550 000 Ft

Isaszeg

HSZ: X3266090 Pest megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 787 m2 Szobák
Befektetők figyelem !
Kihagyhatatlan lehetőség!
Sokkal több hozam , mintha bankban tartaná a pénzét!
Ha most próbálná ki magát vendéglátásban , vagy akár már régóta ebben az iparban dolgozik , esetleg van egy célja amihez nagy ingatlanra van szüksége több lehetőségek érdeklik , jó helyen , ezt ne hagyja ki ! Mindenképpen megéri !

Közel Budapesthez ,kb. 20 Km, teljes berendezéssel eladó!

Eladó jól működő 2020 ban igényesen felújított vendéglő és 10 szobás 3 csillagos panzió valamint lottózó a történelmi Isaszeg város központjában . Az épületben 80-100 személyes étterem, kényelmes panzió működik, Wi-Fi internet-hozzáférési lehetőséggel. Az épület alatti borospince 15 fős társaság befogadására alkalmas, nyaranta pedig hangulatos, virágos kerthelyiség is üzemel ahol kemence is található. Itt nyáron hangulatos rendezvényeket , bulikat lehet szervezni .
Az épület tetejére 2022-ben napenergia került 2023 márciusától üzembe lett helyezve. Az épület fűtését 2 db gázkazán biztosítja, a melegvizet 300 literes puffer tartály, valamint villanybojlerek biztosítják!

A Vendéglő alkalmas rendezvényekre , vállalati, osztálytalálkozók, családi összejövetelek , esküvők, keresztelők, konferenciák, nagyobb értekezletek , összejövetelek lebonyolítására .
Az emeleten található bárhelyiség plusz kb 25 személy privát rendezvényére alkalmas.
Az étlapon pizza kínálat is van .

Házhoz szállítás , jelenleg is működik.

A panzió  2 -3 -4 ágyas szobákból, valamint saját fürdőszobából áll. A szobák kialakíthatóak apartmanokra , mivel a legkisebb szoba kb 14m².
Az épület bővült, egyik tetőtéri szárnnyal, 2011 ben , így lettek kialakítva a plusz szobák , vagyis összesen 10 szoba van , ami jelenleg is jó bevételi forrás.

A lottózó és a hozzá tartozó iroda 100m² , ami ugyan csak jól működik .

Az épület riasztóval, légkondicionálóval, és kamerákkal felszerelt .

A telken megtalálható külön helyrajziszámon plusz 3db apartman , amit az eladási ár nem tartalmaz , ez további megbeszélés kérdése.

Amennyiben a vásárlónak nem lenne rá igénye , a tulajdonos, ha van rá lehetőség, megtartaná a lottózó részét , ami ár tárgyalás kérdése , valamint külön helyrajzi számra kerülne.

További információt az aktuális forgalomról személyesen adunk , amennyiben komoly a vásárlási szándék !

Már nagyon régóta működteti a tulajdonos, szeretne nyugdíjba vonulni

Ismertetés:

Ami vonzó lehet a vendégek számára? Rengeteg rendezvényt tartanának a környéken élők, de nem minden hely alkalmas rá. Mi ebben is lehetősséget adunk nekik. És persze a város adottságai , amit a városról tudni lehet :

Isaszegen zajlott le az 1848-49-es szabadságharc tavaszi hadjáratának döntő csatája 1849. április 6-án. Honvédeink Görgey Artúr tábornok vezetésével fényes győzelmet arattak a Windischgrätz tábornagy vezette osztrák csapatok felett. A dicső csata emlékét őrzi a Szoborhegyen álló Honvédemlékmű, Radnai Béla szobrászművész alkotása, a Katonapallagon található Honvédsírok a harcban elesett hősök nyughelye.

Látogatóink szervezett városismereti kirándulás keretében ismerkedhetnek meg Isaszeg történelmi helyeivel, múzeumával, műemlékeivel. Gyalogos és kerékpáros túrákat tehetnek a környékbeli erdőkbe igény szerint idegenvezetéssel is. A város melletti halastavakban mindig van elég hal ahhoz, hogy a horgászat szerelmesei kiélhessék szenvedélyüket. A településen található lovas tanyákon lovagolhatnak, a kevésbé bátrak szekerezhetnek is. A Pilisi Parkerdő Gazdaság erdeiben vadászati lehetőséget is találnak.

A közelben:

A közelben található Gödöllő, ahol szintén érdekes kirándulást lehet tenni a Királyi Kastélyba (Sissy kastély), megtekinthető a közelmúltban felújított Királyi Váró, vagy a máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika.

Egy 15 perces autóúttal könnyen eljuthatnak Mogyoródra, ahol Magyarország egyik legnagyobb aquaparkja és gokart pálya várja az érdeklődőket, valamint itt található a Hungaroring, melyen végig izgulhatnak néhány Forma 1 vagy gyorsulási versenyt.

A közeli Veresegyházon medve és farkas farm üzemel, hogy testközelből, mégis biztonságban nézhessék meg ezeket a fantasztikus állatokat.

Amennyiben felkeltette figyelmét, a nap bármely szakaszában elér , akár hétvégén is !

Ha ingatlant keres , vagy kínál, esetleg hitellel kapcsolatban érdeklődne , vagy ügyvédi segítségre van szüksége , bizalommal fordulhat hozzánk !

Ingatlan adatai

Irányár:495 550 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Pest megye
Helység:Isaszeg
Irányítószám:2117
Alapterület:787 m2
Építés éve:1985
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Ivanics Anita
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések