Házrész eladó - Baja - Bács-Kiskun megye

Házrész eladó - Baja - Bács-Kiskun megye

18 990 000 Ft

Baja

HSZ: 3265854 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 58 m2 Szobák 2
Baján, az Istvánmegye (Felvég) városrészben megvételre kínálunk egy felújított, 58 m2-es, 2 szobás udvari házrészt (lakást), a hozzátartozó 2 db kizárólagos használatú udvari tárolóval együtt (cca. 8 m2).
 

Az épület száraz, vegyes falazatú. A házrész albetétesítve, ezáltal önálló helyrajzi számmal rendelkezik, és lakásként van nyilvántartva. Az ingatlan egy 5-lakásos társasház középső lakása, a megközelítése az utcafrontról közös bejáratról lehetséges. A lakások egymás mellett helyezkednek el. Az ingatlanhoz 2 db udvari tároló tartozik (cca. 8 m2).
 

Az épület önálló közművekkel rendelkezik, a fűtés gázkonvektorokkal biztosított, a melegvizet villanybojler állítja elő. Az ingatlanban kialakításra került egy előszoba, konyha-étkező, éléskamra, fürdőszoba (WC-vel), nappali, illetve egy hálószoba. Az épület felújítása / korszerűsítése 3 éve folyamatosan zajlik: a villany,- és vízvezetékhálózat korszerűsítve, a teljesítménybővítés is megtörtént 32A-re. A homlokzati nyílászárók hőszigetelt, műanyag profilra cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval. A külső (utcafronti és udvari) homlokzat egyaránt renoválva, nemesvakolva. A beltéri helyiségek festése-mázolása 2023. nyarán megtörtént. A fürdőszoba átalakított és akadálymentesített. A nappali és hálószoba burkolata hajópadló, a konyha-előszoba burkolata járólap + linóleum.
 

Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes. A megtekintéssel kapcsolatban, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén. Az ingatlan megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni.

A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Ingatlan adatai

Irányár:18 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Baja
Irányítószám:6500
Alapterület:58 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Felújítás éve:2022
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Felújítás éve:2022
Állapot kívül:felújított normál
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Petrovics Zoltán
City Cartel, Baja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

12 990 000 Ft

Eladó házrész

Baja

28 m2 1
12 500 000 Ft

Eladó házrész

Baja

40 m2 2
17 790 000 Ft

Eladó házrész

Baja

65 m2 2
További hasonló hirdetések