Iroda eladó - XVIII.kerület - Budapest

Iroda eladó - XVIII.kerület - Budapest

127 900 000 Ft

XVIII.kerület, Lónyaytelep

HSZ: 3179094 Budapest
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 307 m2 Szobák
Budapest XVIII.kerületben, Pestszentlőrincen, a kerület legkedveltebb részén, a Lónyay telepen eladó egy vállalkozásra alkalmas ingatlan. A 859 m²-es telken három épület helyezkedik el teljesen elkülönülve egymástól.



A dupla komfortos utcafronti ház összesen 224 m², tartozik hozzá egy pince és egy nagy garázs is. Ebben az ingatlanban jelenleg nappali, konyha, étkező, dolgozószoba, 5 hálószoba és két fürdőszoba került kialakításra, de igény esetén lehetőség nyílik az emeleti szinten is egy másik konyha létrehozására. A földszinti és az emeleti teraszok kiváló lehetőséget biztosítanak a pihenésre, kikapcsolódásra.



A 83 m² nagyságú melléképület nappali-konyha-étkezős, két hálószobával, fürdőszobával, külön kazánnal, villany almérővel rendelkezik.



Az udvarba -ahol található még egy 20 m²-es műhelynek vagy tárolónak alkalmas felújítandó melléképület is- több gépkocsival be lehet állni.



A terület Lke-1/AT besorolású, az épületek téglából épültek, 2005-ben kerültek átadásra, 10 cm-es külső hőszigetelést és Terranova hőstop vakolatot kaptak, esztétikai felújítást igényelnek. A tető Lindab borítást kapott, a nyílászárók részben fából, részben műanyagból készültek.



Jó szívvel ajánlom összeköltöző családoknak, vállalkozás létrehozására alkalmas telephelyet keresőknek, valamint a repülőtér közelsége miatt panzió kialakításában gondolkodó befektetőknek is!



Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívásukat a nap és a hét minden szakában!

Ingatlan adatai

Irányár:127 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Budapest
Helység:XVIII.kerület, Lónyaytelep
Városrész:Lónyaytelep
Irányítószám:1183
Emelet:Földszint
Alapterület:307 m2
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:2
Építés éve:2005
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Izsák Kati
Erdei Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

350 000 000 Ft

Eladó iroda

XVIII.kerület

500 m2 0
További hasonló hirdetések