építési telek eladó - XXIII.kerület - Budapest

Építési telek eladó - XXIII.kerület - Budapest

61 800 000 Ft

XXIII.kerület

HSZ: 3153084 Budapest
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 793 m2 Szobák
BUDAPEST, 23. KERÜLETBEN ÉPÍTÉSI 793 NM ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ!

 

Budapesten a 23. kerületben (Soroksáron) lakóparkban, új parcellázású 793 nm építési telek eladó.

Ár: 61.800.000 Ft.

 

(A teljes telek nagyság 3239 nm, mely egyben is megvásárolható. Ebben az esetben az ára bruttó 252.000.000 Ft. A 3239 nm-be beletartozó további telkek:

1.telek 685nm: 53.4MFt

2.telek 968nm: 75.5MFt

4.telek 793nm: 61.8MFt)

 

Jellemzők:

legnagyobb beépítési terület 45%,

a legnagyobb építménymagasság 7,5 méter,

a legkisebb zöldfelület 25%.

Építhet lakásokat vagy családi házakat, ikerházakat, sorházakat.

 

A környék gyorsan fejlődik, jó az infrastrukturális ellátottsága, az autópálya felhajtóhoz közel található. A közelben boltok, iskola, óvoda stb. megtalálhatóak.

 

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

Főépítészi állásfoglalás:

Önkormányzati rendelettel elfogadott Budapest Főváros XXIII. Kerületi Építési Szabályzat (a továbbiakban: KÉSZ) 23/A. § (2)-(4) bekezdés a következőket írja elő az érintett kisvárosias lakóterületekre: „(2)Az építési övezetekben eltérő övezeti rendelkezés hiányában telkenként egynél több főépület is elhelyezhető. (3)Az építési övezetekben – eltérő övezeti rendelkezés hiányában - legfeljebb hatlakásos lakóépület, vagy egy épületben maximálisan hat rendeltetési egység helyezhető el. (4)Az építési övezetekben teljes közművesítettséget kell biztosítani.” Fentiek alapján az ingatlanon családi házakon kívül lehet olyan többlakásos lakóépületeket is elhelyezni, melyekben legfeljebb hat lakás van, de lehet például legfeljebb hat rendeltetési egységből álló sorházakat is kialakítani rajta. A telken elhelyezhető maximális lakásszám attól függ, hogy mekkora alapterületű, továbbá hány darab épületet és azon belül mekkora méretű lakásokat alakítanak ki. A telek beépítésénél figyelembe kell venni a KÉSZ 23/B.§ (3) bekezdés rendelkezéseit: „, (3) Az Lk-2-XXIII-2/1 jelű építési övezetbe sorolt:

a) telkeken a lakó rendeltetési egységen kívül kizárólag szállás, szolgáltatás, iroda,

kereskedelmi rendeltetési egység helyezhető el. b) lelkeken a kötelező építési vonal az utcai telekhatártól mérve 5 méter, kivéve a Szent László utca melletti tömbökben, ahol 9 méter. c) telkeken a hátsókert mérete legalább 7,5 méter. d) tömbökben a Sisakvirág utcával, a Homokliliom utcával és a Kertvárosi körúttal határos közterületi határvonal felé fekvő telek nem alakítható ki.\" A településképi követelmények közül a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Képviselő-testületének településkép védelméről szóló 35/2017.(XII.15.) önkormányzati rendelet 28.§ (3) bekezdésben foglalt rendelkezéseket, különösképpen az a) pontban meghatározott előírást mindenképpen figyelembe kell venni: „a) egy tömbben akár eltérő időpontban létesülő lakóházak arányrendszere, épületformálása, anyaghasználata, kerítése egymáshoz tűzfallal csatlakozó sorház-egységeknél azonos, épületegyütteseknél egymáshoz illeszkedő legyen.\"

 

 

Ügyfeleinknek tapasztalt jogi hátteret biztosítunk és független hitel szakértőnk díjmentesen segít a legjobb hitelkonstrukciót megtalálni.

Bővebb információért és részletes tájékoztatásért keressen az elérhetőségeink egyikén.

Teljes ingatlan választékunkért pedig látogasson el weboldalunkra: www.bradoingatlan.hu

Ingatlan adatai

Irányár:61 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Budapest
Helység:XXIII.kerület
Irányítószám:1237
Alapterület:793 m2
Jellemzők:lift
Telek terület:793 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

dr.Szokolai Imre
BRADO Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

33 900 000 Ft

Eladó építési telek

XXIII.kerület

1 m2 0
75 500 000 Ft

Eladó építési telek

XXIII.kerület

1 m2 0
252 000 000 Ft

Eladó építési telek

XXIII.kerület

1 m2 0
További hasonló hirdetések