üzlethelyiség eladó - VII.kerület - Budapest

Üzlethelyiség eladó - VII.kerület - Budapest

47 800 000 Ft

Régi ár: 47 900 000 Ft

VII.kerület, Nagykörúton kívüli terület

HSZ: 3146632 Murányi utca Budapest
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 60 m2 Szobák
Többféleképp hasznosítható ingatlanA tömegközlekedési bázist nyújtó Keleti pályaudvartól sétatávolságra, a 2008-ban átadott felújított Garay Center mellett eladó egy FÖLDSZINTI 60nm FELÚJÍTOTT ingatlan, mely KÉTBEJÁRATTAL funkcionálisan akár UTCAI BEJÁRATOS üzlethelyiség és UDVARI BEJÁRATTAL lakás is lehet.VÁLLALKOZÁSNAK: Az autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helye miatt az utcai bejáratos rész alkalmas lehet bemutató teremnek, cégképviseletnek, nagykereskedésnek, ügyfélforgalmas irodának –és mögötte akár lezárva hosszú távra kiadható lakás, vagy iroda, vagy saját lakrész alakítható ki.

Az alaprajzon hallként jelölt helyiség feletti 18 nm galéria hasznosításánakcsak a képzelet szabhat határt – lehet iroda, kialakítható a dolgozóknak öltőzónek stb, de lehet tároló is. Duplakomfort jellemzi – a lakrészben teljes fürdőszoba, míg az első részben önálló mellékhelyiség található.LAKÁSNAK: kétszoba és hall,előszoba, fürdőszoba, két wc és egy kisszoba biztosíthatnapfényes, tágas otthont akár home officera vagy gyermekszobánakalkalmas félszobával mely fölött a galéria magénszférátbiztosító hálószobaként funkcionálhat.KÖLTSÉGEK: A lakáshoz tartozó közösköltség: 12400,-ft. Minden közmű fogyasztás szerint fizetendő.A TÁRSASHÁZ rendezett, önmagára igényes lakóközösségű.KÖRNYEZET: A már említettKeleti pályaudvar mint közlekedési csomópont jelentősen megkönnyíti a város bármely pontjára való eljutást.

A nagy múltú,megújult Garay Center és az Aréna Plaza séta távolságra elérhető, a környék kisebb-nagyobb üzleteivel együtt mindenhétköznapi vásárlási igényt kielégítenek.

A tíz percen belülelérhető Városligetben kikapcsolódás várja.Ref: 9641

Hívjon bizalommal a megadott számon!

Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.

Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan

Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.

Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Ingatlan adatai

Irányár:47 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Budapest
Helység:VII.kerület, Nagykörúton kívüli terület
Városrész:Nagykörúton kívüli terület
Irányítószám:1078
Cím:Murányi utca
Alapterület:60 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Faragó Eszter
Mavalux kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

131 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

VII.kerület

138 m2 0
111 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

VII.kerület

152 m2 0
24 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

VII.kerület

23 m2 1
További hasonló hirdetések