Garázs eladó - Veszprém - Veszprém megye

Garázs eladó - Veszprém - Veszprém megye

8 600 000 Ft

Veszprém

HSZ: 3117319 Veszprém megye
Kategória eladó Típus garázs Alapterület 18 m2 Szobák
Kedves leendő Tulajdonos!

Veszprémben sürgősen megvételre kínálunk egy azonnal birtokba vehető, 18 m2-es, jól felszerelt, karbantartott, jó állapotú garázst.

Elhelyezkedése kiváló. Eldugott, mégis könnyen megközelíthető helyen található, autóval pár perc a belváros. Kellemes környezet, csendes, nyugodt, tehát, a biztonság értéke(i) számára garantált, amit az újonnan felszerelt vasajtó is biztosít!

Az előző tulajdonos, egy ügyes kezű nagypapa, aki rengeteg időt töltött szeretett kis birodalmában bütyköléssel, amit fel is szerelt mindenféle kis okossággal! Felhajtható munkaasztal, beépített szekrények szolgálják kényelmünket, és mindezek mellett, még egy nagyobb méretű családi autó is kényelmesen elfér.

Eredeti funkcióján kívül, ajánlom vállalkozó kedvű fiataloknak, akik szívesen csinosítgatják járgányukat, de épp úgy alkalmas tárolásra is. Minden számunkra oly kedves tárgy egy helyen lesz, a lakás felszabadul, és mégsem dobtuk ki gyermekünk kedvenc játékát. Mekkora örömmel adjuk majd unokánk csöpp kis kezébe?

Mikrovállalkozásban gondolkodik? Nincs hol elkezdeni? Kövesse álmát!

Szeretne egy kis énidőt és többet akar a hobbijával foglalkozni? Tegye meg! Itt a tökéletes lehetőség, hogy ezt az ingatlant élettel töltse meg! Az Ön életével!

Keressen bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:8 600 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:garázs
Megye:Veszprém megye
Helység:Veszprém
Irányítószám:8200
Alapterület:18 m2
Ingatlan állapota:
Felújítás éve:2019
Jellemzők:lift
Felújítás éve:2019
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Tímea
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

8 700 000 Ft

Eladó garázs

Veszprém

19 m2 0
További hasonló hirdetések