Házrész eladó - Dunaharaszti - Pest megye

Házrész eladó - Dunaharaszti - Pest megye

42 900 000 Ft

Dunaharaszti

HSZ: 2947962 Pest megye
Kategória eladó Típus házrész Alapterület 50 m2 Szobák 1+2
Eladó Dunaharasztin a Baktay tér környékén egy 5 lakásos épületben egy 50 m²-es lakás.Az ingatlant 2022-ben teljeskörűen felújították: tetőcsere, nyílászárók, villany-vízvezetékek, fürdőszoba kialakítása, 2 hálószoba kialakítása. A hideg-meleg burkolatok 5 000 Ft/m² áron és a szaniterek az ár részét képezik. Fűtése elektromos panellel történik.Elektromos hálózata 1X25 Amper.Külső hőszigetelése: 10 cm, födémszigetelése 20 cmA lakásban a földszinten található egy konyha-étkező-nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy kamra. A tetőtérben 2 hálószoba lett kialakítva.A saját használatú lekerített telekrésze 64 m², mely a terasz előtt található.Fedett terasz mérete: 14 m²

Külső tároló: 9 m²

Fedett gépkocsi beálló: 15 m²A telek és az épületek osztatlan közös tulajdonban vannak, ügyvéd általi telekhasználati megállapodással kerül az új tulajdonos birtokába.A közelben pár perc sétára buszmegálló, hivatalok, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, bankok, Baktay Gimnázium, általános iskola, óvoda, bölcsőde megtalálható. HÉV-állomás, piac 10 perc séta.Ajánlom fiatal házaspároknak, egyedülállóknak vagy befektetés céljára albérlet kiadására.Megtekintés céljából keressen bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:42 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:házrész
Megye:Pest megye
Helység:Dunaharaszti
Irányítószám:2330
Alapterület:50 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:2
Fűtés:elektromos
  villanyfűtés
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:üres
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, csatorna
Extrák:hőszigetelés, amerikai konyha
Építés éve:1970
Telek terület:64 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bicski Hajnalka
Erdei Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

32 000 000 Ft

Eladó házrész

Dunaharaszti

50 m2 2
További hasonló hirdetések