üzlethelyiség eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Üzlethelyiség eladó - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

99 000 000 Ft

Régi ár: 125 000 000 Ft

Miskolc

HSZ: 2943701 Ginzery S. u. Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 359 m2 Szobák 7
FEJLŐDNI VÁGYÓ VÁLLALKOZÁSOK, CÉGEK FIGYELEM! 

Az ingatlan mindig jó befektetés! 

 

 

Megvételre kínálom Miskolc - Görömböly városrészében ezt a kiaknázatlan lehetőségeket rejtő, sokrétű ingatlancsoportot.

Az ingatlan 3 fő egységre osztható, külön-külön is használható. A több épületből álló ingatan egy helyrajzi számon fekszik. 


A 911 nm-es telken két különálló ház fekszik 9 garázs szomszédságában. 2016-ban teljes korszerűsítésen és felújításon esett át az ingatlancsoport, mely magába foglalja a teljes külső-belső helységeket. 

Az 1. (fő) épületrész (nettó: 147 nm) kb. 1985-ben, téglából épült, vasbeton gerendás födémszerkezet, földszintes kialakítás, Lindab lemezfedés és korszerű szigetelés jellemzi. Itt kiépítésre került 4x32 A és 1x32 A ipari áram. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik, hőleadó radiátorokkal.
ENERGETIKAI besorolása: EE - Átlagosnál jobb
A 2. egység (nettó: 133 nm) szintén 1985-ben épült földszint + beépített tetőtér került kialakításra-ezek téglából épültek, míg az ide épített műhely és garázs betonból készült. Az építmény előzőhez hasonlóan vb. gerendás födémmel és Lindab fedéssel rendelkezik, szintén korszerű szigeteléssel. A szociális helyiség és a tetőtéri irodák hőmérsékletéről és a meleg vízről itt is kondenzációs gázkazán gondoskodik, hőleadó radiátorokkal. A műhelyek fűtését szezonálisan elektromos radiátorokkal szokták megoldani.
A 3. egységben több garázs és raktárhelyiség található. 4 db garázs/raktár, illetve egy 24 nm-ert meghaladó nagy garázs/raktár, melyből egy kisebb, közel 8 nm-es nyílik.


Kinek ajánlom ezt az ingatlant?
Olyan igényes cégeknek, vállalkozásoknak, akiknek nem mindegy, hogy milyen helyen és milyen környezetben dolgoznak. Mind az elhelyezkedés, mind az ingatlanok állapota kivételesen kellemes munkakörnyezetet és számos kiaknázatlan lehetőséget biztosít az új tulajdonos számára.
De olyan akár vállalkozó család részére is ajánlom, akik akár közel szeretnének lenni a cégükhöz, ugyanis az 1. egység problémamentesen kihasználható lakóingatlanként. Amennyiben Ön itt szeretne élni, a tulajdonos vállalja, hogy a szükséges folyamatokat elvégzi annak érdekében, hogy lakóingatlanként, lakhatási engedéllyel rendelkezzen a ház, ezzel is megspórolva Önnek a procedúra okozta kényelmetlenséget.
Viszont mivel számos megoldás megvalósítható, ezért akár munkásszállóként vagy apartman házként is funkcionálhat - ezekre a megoldásokra kérem nézze meg a fényképek közé csatolt látványterveket is. Ha további információkra lenne szüksége a várható hozammal kapcsolatban, keressen bizalommal!


Amennyiben felkeltettem érdeklődését ajánlatommal, kérem hívjon a megadott telefonszámon, hogy Önnek is bemutathassam ezt a kivételes lehetőséget Görömböly egyik legnyugodtabb részén!

 

Miskolc, Görömböly, eladó, lakás, ház, garázs, iroda, raktár, műhely, vállalkozás, vállalkozó, otthon, cég, cégek, telephely, munkahely, egység, korszerű, rezsi, tégla, szigetelés

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Helység:Miskolc
Irányítószám:3516
Cím:Ginzery S. u.
Alapterület:359 m2
Szobák száma:7
Fűtés:gáz cirkó
Energetikai besorolás E
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Felújítás éve:2016
Közművek:ipari áram, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1985
Felújítás éve:2016
Szerkezet:tégla
Telek terület:911 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Ambrus Anna
Prominent Property Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

28 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Miskolc

133 m2 2+1
210 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Miskolc

300 m2 0
5 190 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Miskolc

14 m2 0
További hasonló hirdetések