Tégla lakás eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

Tégla lakás eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

49 941 000 Ft

Mosonmagyaróvár

HSZ: 2913035 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 55 m2 Szobák 2
Új fejlesztésű, víz közeli lakópark a Centrál-Ingatlan kínálatában.

 

Hőszivattyús padlófűtés és meleg víz ellátás + klíma előkészítés!!!
 

Az óvári városrész jól megközelíthető részén, lazán beépített környezetben újonnan épülő társasházban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. Két, 13 lakásos épület készül, melyek néhány lépésre vannak csak a Lajta és a Mosoni-Duna folyótól.

A földszinti lakásokhoz saját kert tartozik (32m2-140m2 saját kertek), a felső szinti, penthouse jellegű lakásokhoz panorámás terasz tartozik (81m2-82m2 méretű teraszok).

 

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Extraként klíma előkészítéssel és redőny előkészítéssel kerülnek átadásra a lakások.

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes CSOK, CSOK Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.
 

A új építésű lakás jellemzői:

- Az 1.em2-es számú első emeleti, 2 szobás lakás hasznos alapterület 55.49m2. A lakás nettó lakóterülete 50.83m2 + 9.32m2 fedett erkély.

- A lakás helyiségei: nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba helyiségek.

 

- Lokáció tekintetében kiemelt helyen épülnek az otthonok. A különböző adottságú, és méretű, új lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Csak kevés lakás készül, jó adottságokkal.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik, a legfelső szinten lévő lakások körpanorámás teraszok készülnek. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kert árát a feltüntetett irányár tartalmazza.

- A lakóparkba 2 emeletes (3 szintes) épületek készülnek. Az autóparkolók zöme a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét. Lakásonként 1db parkoló készül.

- A lakóparkból a belváros könnyen megközelíthető. 5 percen belül minden fontos kereskedelmi egység elérhető. Üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, éttermek, buszmegálló, stb. A lakóparktól 2-3 perc gyaloglással elérhető a Mosoni-Duna ahol egy gyönyörűen kialakított sétány, strand és játszótér található.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti a jövőben, gondoskodva a takarításról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik, hogy mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket.

A homlokzat 20cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=0.7 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

Fűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú rendszer biztosítja az épületben, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban hűtésre is van lehetőség, a feltüntetett vételár tartalmazza a klíma előkészítést. A kül- és beltéri egység felszerelése már a tulajdonosok feladata.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia.

A kis lakópark átadása 2024. III.-IV. Negyedévben várható. A szabad lakásokról kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát nem tartalmazza.

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna és szükség lenne hitelre is? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ingatlan adatai

Irányár:49 941 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Mosonmagyaróvár
Irányítószám:9200
Alapterület:55 m2
Szobák száma:2
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:2023
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bubla Zoltán
CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

63 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

Mosonmagyaróvár

91 m2 3
22 100 000 Ft

Eladó tégla lakás

Mosonmagyaróvár

30 m2 1
51 076 800 Ft

Eladó tégla lakás

Mosonmagyaróvár

58 m2 1+2
További hasonló hirdetések