Családi ház eladó - Kisberény - Somogy megye

Családi ház eladó - Kisberény - Somogy megye

100 000 000 Ft

Régi ár: 90 000 000 Ft

Kisberény

HSZ: 2826119 Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 260 m2 Szobák 7
    Egy igazán különleges ajánlat!

Eladásra kínálok Fonyódtól 15 Km-re, átmenő forgalomtól mentes településen, Kisberényben, egy telken lévő 2 családi házat.

 A jelenleg vendégházként (menedékház) működő ingatlan energiaellátás szempontjából teljesen önfenntartó! Erről egy 23,1 KWh teljesítményű Sharp napelempark gondoskodik.

 Az első épület vályogból készült, teljesen felújított és akadálymentesített. Tejesen modernizált és mégis megőrizte eredeti hangulatát, amihez hozzájárul a fenyő bútorzat és a középen elhelyezkedő kandalló. A kandallón kívül a szobákban elektromos fűtőtestek, a fürdőkben fűtött törölközőszárító, és egy hűtő- fűtő klíma biztosíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

 A mögötte lévő ház téglából épült szinte teljesen új állapotú és remek kilátást nyújt a természetre. Az egész házban elektromos padlófűtés lett kiépítve és ezen kívül minden szobában hűtő- fűtő klíma! Az egészséges ellazuláshoz jól jöhet a saját szauna!

A nagy, 1911nm-es parkosított kertben bőven adódik lehetőség fák ültetésére, kertészkedésre.

 Kisberény egy nagyon jó energiájú somogyi település Koppány vezér földjén a Balaton közelében. Részben, a közelmúltban ideköltözött, biogazdálkodást használó és népszerűsítő emberek lakják. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa kimondottan örülne, ha hasonló gondolkodású vevő jelentkezne. A településtől nem messze, Buzsákon található a gyógyvízéről híres Csiszta- fürdő.

 A 2 épületből álló menedékház azonnal tovább üzemeltethető jelenlegi funkciójában is, de alkalmas lehet összeköltözőknek, nagycsaládosoknak. Vagy a kettő együtt, az egyiben lakni, a másik pedig kiadható, biztosítva egy család megélhetését.

 Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a 0 Ft energia igényű ajánlat, keressen elérhetőségeimen!

Ingatlan adatai

Irányár:100 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Kisberény
Irányítószám:8693
Alapterület:260 m2
Szobák száma:7
Fűtés:elektromos
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:panoráma
Felújítás éve:2020
Közművek:ipari áram, víz, vízóra
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Felújítás éve:2020
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 910 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bári Péter
Inmove Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések