Sorházi lakás eladó - Dunakeszi - Pest megye

Sorházi lakás eladó - Dunakeszi - Pest megye

74 900 000 Ft

Régi ár: 64 900 000 Ft

Dunakeszi

HSZ: 2773379 Pest megye
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 92 m2 Szobák 4
Eladásra kínálom ezt a Dunakeszi M0-ról 2 perc alatt elérhető teljeskörűen felújított dupla komfortos, kettő szintes házat.
A kertbe 2 utcáról is könnyen bejuthatunk, gépkocsival az előkertben lehet laparkolni. A hátsó kertben burkolt, fedett terasz és rendezett kert fogad minket.

Az épület az teljeskörű felújításon esett át, az erről készült fotók alapján is meg lehet róla győződni, hogy a minőségre és az új lakó kényelmére helyeztük a hangsúlyt.

A felújítás mindenre kiterjedt, új fűtés, új villanyhálózat, hő- és hangszigetlés, tetőtérben 2 új szoba és egy fürdőszoba(káddal) kapott helyet, míg a földszinten amerikai konyhás nappali+ hálószoba, zuhanyzós és fürdőkádas a fürdőszoba, míg külön helyiségben a toalett. 

Lehetőség a további korszerűsítésre, hogy a fűtést és melegvízet napelem telepítéssel teljesen ki lehet nullázni. A burkolatok kiválasztásánál a minőségi szempontok domináltak. 

Az egész ház nagyon világos, a nappali hátsó fala szinte teljes üveg, elektromos redőnnyel ellátva. Ezen keresztül juthatunk ki a hátsó kertben található fedett teraszra és a kertbe. 

Amennyiben Ön is túl van már sok olyan megtekintésen ahonnan úgy jött el, hogy nem is érti miért ment oda, ezek után garantálhatom Önnek, hogy ez lesz az üdítő kivétel.

A kulcs nálam van, időpont és további információval állok szíves szolgálatára.

 

Skót típusú* irányár, jöjjön nézze inkább meg és tegyen egy fair ajánlatot.

Piaci alapú összehasonlító elemzés** alapján 2022.07 23.-án ennek a reális piaci ára jelenleg:
84,9M Ft

*A hirdetésben szereplő ár az amit mindenképp meg szeretne kapni eladó, tehát ebben az estben már nem kérdés, hogy mennyi az \"alja\". Ha ezt megadja és nincs más jelentkező akkor Önlé lehet ez az ingatlan.

**Az elemzés azt mutatja ki, hogy a jelenlegi piaci környezetben mennyit adtak meg olyan vevők akik ehhez hasonló ingatlant vásároltak az elmólt 5 hónapban az értékelt ingatlan 1,5 Km-es körzetében. Ez az adat meg van tisztítva az eladói túlárazástól és egyéb piaci torzítzástól, mert ez az eladott ingatlanok tényleges eladási ára van csak figyelembe véve és nem a hirdetési ára.

2022 I. n.évében az átlagos alku mértéke 6,9%-kos a méréseink szerint Pest megyében a családi házak esetén, ez azt jelenti, hogy ennyivel \"lövik\" túl az eladók az árat. Az első paicra kerülés és a tényleges eladási ár különbözete átlagosan. Ez az előző negyedélvhez képest 0,7%-kos emelkedést jelent.

Ingatlan adatai

Irányár:74 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Pest megye
Helység:Dunakeszi
Irányítószám:2120
Alapterület:92 m2
Szobák száma:4
  padlófűtés
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:üres
Kilátás:udvari
Felújítás éve:2022
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:1981
Felújítás éve:2022
Telek terület:305 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bagoly Zoltán
BagolyHome


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

89 800 000 Ft

Eladó sorházi lakás

Dunakeszi

107 m2 3
84 000 000 Ft

Eladó sorházi lakás

Dunakeszi

125 m2 1+4
További hasonló hirdetések