építési telek eladó - Dorog - Komárom-Esztergom megye

Építési telek eladó - Dorog - Komárom-Esztergom megye

15 500 000 Ft

Régi ár: 13 990 000 Ft

Dorog

HSZ: 2741721 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus építési telek Alapterület 410 m2 Szobák
Dorogon, építési telek a belváros közvetlen közelében eladó.

Dorog város, egyik legjobb helyén, építési tervekkel, örök panorámával, nagy pincével, befektetésre – társasház építésére is alkalmas lehetőséggel Budapesttől 35 km-re.

Egyedi adottságokkal rendelkező, 410 m2-es építési telek. A területről örökpanorámás kilátás nyílik a Pilisre, Esztergomra, kivételes - 50%-a beépíthető, 7,5 m az engedélyezett építménymagasság az utca szintjétől.

A lépcsőzetes elhelyezkedés miatt a tervezett épület ennél magasabb lehet. Villany, víz, csatorna, gáz közművek a telekhatáron, illetve telken belül találhatóak. A telek terepviszonyai rendezettek, az építési engedély alapján az engedélyezés évében egy nagyobb beruházás elkészült, támfal, telekhatár, alap, egyik pince kialakítása. A telken lévő kettő pince és környezete rendkívül jó állapotú. Frekventált helyen, iskolától, óvodától, orvosi rendelőtől, gyógyszertártól, buszmegállótól, boltoktól gyalog is percekre helyezkedik el. Rendelkezésre áll egy tervdokumentáció lakóház építéséhez, amely jelenlegi állapotában is véglegesíthető, igény esetén átalakítható és a vételár részét képezi. A telek kiválóan alkalmas társasház és ikerház építésére is. Irányár: 15.500.000 Ft

Ingatlan adatai

Irányár:15 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:építési telek
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Dorog
Irányítószám:2510
Alapterület:410 m2
Kilátás:panoráma
Jellemzők:lift
Telek terület:410 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Furlán Fruzsina
Matt Ingatlan Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések