üzlethelyiség eladó - Pécs - Baranya megye

Üzlethelyiség eladó - Pécs - Baranya megye

85 000 000 Ft

Pécs

HSZ: X2626950 Baranya megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 300 m2 Szobák
Pécs, Mecsekoldal, a Surányi- Mikszáth Kálmán utca sarkán lévő élelmiszer kisáruház épületét kínálom tulajdonostól eladásra.
A két szinten elhelyezkedő 300 négyzetméter össz alapterületű ingatlan pillanatnyilag is élelmiszerboltként üzemel. Az alaprajzi kialakítás lehetővé teszi, hogy a két szint elkülönüljön, és külön hasznosuljon. Az épület és az érvényes előírások lehetőséget adnak arra is ,hogy az épület ráépítésével további lakószint épüljön. Teljes körű rekonstrukcióra van lehetőség . Már működő napelemes rendszer segíti az energiaellátást. Havi 110-130 ezer Ft-os energiaigényt vesz át az üzemeltetőtől.(29KW)
A napelemes rendszer szaldó elszámolással történik az EON-nal. Áramellátás 3x80A
Készült terv az új homlokzati arculat, nyílászárók, árnyékolás technika , bejárat és belső tér kialakítása, a homlokzat és a tető hőszigetelése , új gépészet építésére ez a leendő tulajdonosnak ad lehetőséget. Az ingatlan (ahogy a képeken is látható) hátulról egy gazdasági bejárattal rendelkezik, személyautóval beállási lehetőség biztosított . Innen közelíthető meg a raktárhelység, illetve a további mellékhelységek. Az áru feltöltése a déli és az északi oldalról is lehetséges. A Magasföldszinti részen található az üzlethelység főbejárata mely a Surányi Miklós útról megközelíthető, illetve szintén egy gazdasági bejárat. Az eladótér mellett található még kettő kisebb raktárhelység, a hozzá tartozó folyosóval, irodával és a lépcsős, megközelítés az alsó raktérhelységekbe. Jelenleg az üzlethelység bérbe van adva, ami az új tulajdonos számára fix havi jövedelmet jelentene, de esetlegesen a bérlővel egyeztetve 3 hónapon belül birtokba vehető. Lehetőség van a bérlővel további együttműködésre és a bérlemény más irányú hasznosítására is.
Az épület északi oldalán a Surányi úti járdáig terjedő területrész az ingatlanhoz tartozik, kitelepülésre adva lehetőséget.
Tekintse meg a mérnöki alaprajzokat, melyek mutatják a pillanatnyi és leendő (opcionális) állapotokat.
Az ingatlan bármely nap előre egyeztetett időpontban megtekinthető, Irányára 85 mil Ft.+ÁFA
Az ajánlat nem tartalmazza a felújítás költségeit, de tartalmazza az új napelemes rendszer árát . Nézze meg, és tegyen ajánlatot.
MAGAS ÁRON ÉS GYORSAN SZERETNE ÉRTÉKESÍTENI? HITELCENTRUM, ÜGYVÉD, ENERGETIKA, MÉRNÖKI TANÁCSADÁS, TELJES ÜGYINTÉZÉS. TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS KEDVEZŐ ÁRON!

Ingatlan adatai

Irányár:85 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Baranya megye
Helység:Pécs
Irányítószám:7625
Alapterület:300 m2
Építés éve:1965
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Várai Sándor
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

58 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Pécs

250 m2 0
165 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Pécs

528 m2 0
140 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Pécs

1000 m2 0
További hasonló hirdetések