Családi ház eladó - Tornyiszentmiklós - Zala megye

Családi ház eladó - Tornyiszentmiklós - Zala megye

50 000 000 Ft

Tornyiszentmiklós

HSZ: X2604191 Zala megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 86 m2 Szobák 3
Napfény és természet!

Tornyiszentmiklós kedvelt utcájában patak partján, csendes, zöld területen vált eladóvá ez a kis ékszerdoboz. A 86 m2-es családi házba érbe egy hatalmas tér fogad minket, melynek egyik végén a nappalit, másik végén a konyhát találjuk. Ebben a tágas térben kapott helyet egy kandalló is. A nappali, a konyha, valamint a két helyiséget összekötő tér utcafronti oldalának egészét redőnnyel felszerelt ablakok borítják, ennek köszönhetően nagyon világos.

A konyha melletti ajtón belépve egy tágas közlekedőbe érünk, melyből a mosókonyhába, a hálószobába, valamint a toaletthez juthatunk el. Az ingatlan különleges adottságából kifolyólag a nappali mellett lévő ajtón belépve mintegy tükörképként, azonos elrendezéssel találjuk meg a helyiségeket csupán egy apró különbséggel, a jobb oldalon mosókonyha helyett fürdőszobát találunk.

A ház mögött egy 30 m2-es terasz került kiépítésre,melynek végében szerszámtároló található. A teraszról az udvarra vezető lépcső kicserélésre kerül a következő hetekben, valamint ezzel egyidejűleg egy kerti tó is kiépítésre kerül.

Az ingatlan egy 3095 m2-es rendezett, füves területen található, mely kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állatok tartására is.

A vételár a komplett bútorzatot magába foglalja!

Tornyiszentmiklós egy rendezett, csendes kis falu Lentitől 14 km-re. A településen található a szlovén határátkelőhely, míg az Ausztriába történő átlépést három határátkelő is segíti csupán egy órányi autóútra. Kisbolt a településen található, iskola és óvoda a tőle 4 km-re található Lovásziban elérhető!

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, hívjon telefonon, vagy írjon e-mailt, nézzük meg együtt!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja meglévő és leendő Ügyfeleit!

Ingatlan adatai

Irányár:50 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Zala megye
Helység:Tornyiszentmiklós
Irányítószám:8877
Alapterület:86 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, csatorna, gáz
Építés éve:2005
Telek terület:3 095 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth-Ragó Anita
GDN Ingatlanhálózat


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések