Családi ház eladó - Dabas - Pest megye

Családi ház eladó - Dabas - Pest megye

43 050 000 Ft

Dabas

HSZ: 2604181 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 124 m2 Szobák 4+2
Budapesttől 30 percre, Dabason eladó Akciós áron egy újonnan megrendelhető 124 nm-es szendvicspanel technológiával készült családi ház, amihez már csak egy telek szükséges. A ház teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően épül el. Várhatóan a szerződéskötéstől fél éven belül elkészül . Az árban teljesen kulcsrakész ház értendő. Az alaptól a tetőn át az összes burkolat, fűtés minden beleértendő. A ház SIP panel technológiával készül, ami előre legyártott falnyi elemekből áll. A SiP panel nem más, mint két OSB lap közé egy speciális anyaggal beragasztott EPS szigetelő lemez alkotta építőanyag. Kétfajta hőszigetelő lemezzel készül, EPS vagy GRAFIT. Magyarországon is egyre ismertebb már ez a kanadai technológia. Az építőlap EGGER OSB 3 építőlemezből többfajta vastagság létezik, amit a fal szerkezet statikailag megkíván.
Az SIP panelekből emeletes házat is fel lehet építeni, ugyanis a különböző vastagságú panelek és ISB gerendák a padlózattól a tetőig, minden épületrész kivitelezésére alkalmasak.
A rendkívül jó hangszigetelő és statikai tulajdonságuk miatt sokkal keskenyebb falszerkezetek szükségesek. Egy 34 cm vastag külső fallal már elérjük a passzívház határértékének megfelelő hőszigetelést. (0.15 U-érték )
A SIP ( Struktured Insulated Panel ) egyedülálló, rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek építéséhez. A szendvics szerkezetnek megfelelően az OSB3 építőlemezek közé EPS-GRAFIT töltetet illesztenek, melyet garantáltan formaldehid-mentes és vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Az önhordó SIP panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP ház akár 50%-kal gyorsabban felépíthető bármely más építési technológiánál.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívja a 06204004006-os számot

Ingatlan adatai

Irányár:43 050 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Dabas
Irányítószám:2370
Alapterület:124 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:2
Fűtés:házközpontú
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Építés éve:2021
Telek terület:500 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Asztalnokne Lívia
Dabas Régió


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

13 500 000 Ft

Eladó családi ház

Dabas

80 m2 2
33 500 000 Ft

Eladó családi ház

Dabas

85 m2 3
21 900 000 Ft

Eladó családi ház

Dabas

113 m2 3
További hasonló hirdetések