Iroda eladó - III.kerület - Budapest

Iroda eladó - III.kerület - Budapest

13 200 000 Ft

III.kerület, Újlak III. ker.

HSZ: 2577542 Budapest
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 16 m2 Szobák
Irodát/üzletet kínálunk a hangulatos Kolosy üzletházban, befektetésnek!Budán, a 3. kerület központjában, a FORGALMAS helyen lévő hangulatos Kolosy üzletházban eladó egy 16 nm-es földszinti iroda/ üzlethelyiség.

Jelenleg is ki van adva, megbízható bérlőnek.TERASZ nyitható az ÁTRIUM felé a helyiségből, és saját HIRDETŐFELÜLETet biztosítanak a nagy méretű ablakok.FŰTÖTT folyosó, házközponti fűtés, KAMERA rendszer, alacsony üzemeltetői díj (19 200.-+áram) várja a liftes üzletházban. Nyitva tartás az ön igénye szerint.A helyiség bármilyen profilhoz egyszerűen, gyorsan alakítható.Már most is széles körű, változatos (nagy forgalmat generáló) szolgáltatásokkal várják a betérőket számos célcsoportból, csak az ön üzlete, irodája, rendelője hiányzik a palettáról.Biztos befektetés egy FORGALMAS, jól megközelíthető, sok ügyfelet kínáló helyen.

Ingatlan adatai

Irányár:13 200 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Budapest
Helység:III.kerület, Újlak III. ker.
Városrész:Újlak III. ker.
Irányítószám:1036
Emelet:Földszint
Alapterület:16 m2
Szintek száma:2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Farantai Márta
Új Élet Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések